• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyans seçimi yardım!!

sumak85

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
3.288
3.506
698
Kızlar merhaba. kısmet olursa bi kaç aiçinde nişanım olacak. bize alyanslara bakmaya başladık. ama karar veremediğim bişey var alyans markalımı olsun yoksa normal bi kuyumcudan mı alayım.her zaman kullanacağım bisey olacagı icin tası düşerse falan markalaı olsa garanti dahilinde yapılır diye düşünüyorum ama karasız kaldım bide sizlere sorayım dedim.

Son düzenleme:
keseniz neye uygun olursa onu tercih edin..marka olup el yapımı olanlar sağlam ve zarif oluyor..
markasızda olsa, satan yer malına sahip çıkar bence..kullanışı nasıl olur bilemem..

keseniz neye uygun olursa onu tercih edin..marka olup el yapımı olanlar sağlam ve zarif oluyor..
markasızda olsa, satan yer malına sahip çıkar bence..kullanışı nasıl olur bilemem..

markalıyla markasız begendigimiz 2 model arasında 150 lira fark var .durum böyle olunca markalı daha cazip gibi.
yorumun için tesekkürler canım.

insan markaya daha bi güvenle bakıyor. şahsen bir kere alınacak bir şey için 150 lira çok değil diye düşünüyorum. ama hangi model içinize sindiyse onu alın bence marka diye de beğenmediğiniz bir şeye para vermeyin.

insan markaya daha bi güvenle bakıyor. şahsen bir kere alınacak bir şey için 150 lira çok değil diye düşünüyorum. ama hangi model içinize sindiyse onu alın bence marka diye de beğenmediğiniz bir şeye para vermeyin.

canım zaten begenmediğim bişeyi almam bencede 150 lira bisi diil vitrinde gördük atasayın bir modeli cok hosumuza gitti ikimizinde kocak golda falan da bakmayı düsünüyoruz birine karar veririz artık

benim tek tasım favori alyansım kuyumcudan
ama el yapımı alyansım ve favoriden daha güzel duruyor altını
ki tek tasım komple beyaz altın alyansımda karısık ve tek sıra tas var
yani güvendgn kuyumcuysa cokda fark etmez bence o 150 tl isim hakkı die düsün sahsi fikrim

Back