- 11 Ekim 2020
- 558
- 582
- 31
-
- Konu Sahibi JuliJuli06
Benim eski alyanslarım daha olmuyor parmaklarıma hamilelik doğum derkenKizlar merhaba korona duzene girerse kismet olursa 2021 yazi evlenicem alyans fikirlerine ihtiyacim var ben asagidaki gorseldeki gibi dusunuyorum duz model 3 mm falan. 2 mm incemi durur emin degilimAklim bunda ama digerlerinde de Parmaklarim ince benim bu arada. Sizin alyanslariniz nasil kizlar fikir olsun banada
tesekkur ederimmkuzucum hayırlı uğurlu olsun inşallah öncelikle bunlar da çok güzellermiş benim de ellerim ince ve uzun ama ben kalın alyansları beğenirim o yüzden geçen sene bvlgari almıştık hala çok beğenerek takıyorum :))
Modeli eskimicek bisi olsun istiyorum hep ama sekilli taslilarda cok guzel duruyo kafam karisikBenim eski alyanslarım daha olmuyor parmaklarıma hamilelik doğum derkenbende böyle almayı düşünüyorum güzeller
bende 2 mm 3mm 4mm bakiyorum 2mm lik olanlar cok fazla ince kalir sanirimbu bıraz fazla ınce bence bende biraz kalını var parmaklarım ince benimde ama çok güzel duruyor ve oldukça kullanıslı tabı hamilelik kilosundan suan kullanamıyorum o ayrı :)
birde söyleyeyim eşim de bunlardan almıştı 3mm olandan hep ezilip büzüldü yüzükcük gariban bir hale geldi bozdurduk bizdebende 2 mm 3mm 4mm bakiyorum 2mm lik olanlar cok fazla ince kalir sanirim
Aaaa hadi ya dogru ince olunca bukulurbirde söyleyeyim eşim de bunlardan almıştı 3mm olandan hep ezilip büzüldü yüzükcük gariban bir hale geldi bozdurduk bizde
Yamulma egilme gibi sorun yasadinizmi acabaHayırlı olsunbenimde parmaklarım ince olduğu için ve de çok gösterişli şeyler sevmediğimden dolayı aynı modelin 3 mm almıştım. Çok rahat ve memnunum kullanımından.
Hayır yaşamadım gayet kullanışlı hatta hiç dikkat etmiyorum özellikle duştan sonra parlıyor çok hoşuma gidiyorYamulma egilme gibi sorun yasadinizmi acaba