• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyans değiştiricem fikir verin kızlarr...:) lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi mutlx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mutlx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
10
0
36
İstanbul
Arkadaşlar

Ben tektaş ve klasik alyansı sol parmağımda birlikte kullanıyorum..

fakat ben kalın alyanslardan hoşlanıyorum ve bulgari yüzük almayı düşünüyorum...

ama kalın olanlarından bu kezde tektaş yüzüğümü sağa takmam lazım...

çok kararsızım, sizce klasik alyansım mı kalsın, yoksa bulgari alıp diğer türlü mü kullansam...

fikir verin lütfen...:43:

ben tek tasımı 5 tasımla tkıyorum alyans kullanmıyorum yanı alyansım 5 tas bulgarı yerıne 5 tas al benceee

Arkadaşlar

Ben tektaş ve klasik alyansı sol parmağımda birlikte kullanıyorum..

fakat ben kalın alyanslardan hoşlanıyorum ve bulgari yüzük almayı düşünüyorum...

ama kalın olanlarından bu kezde tektaş yüzüğümü sağa takmam lazım...

çok kararsızım, sizce klasik alyansım mı kalsın, yoksa bulgari alıp diğer türlü mü kullansam...

fikir verin lütfen...:43:

benim nişanlı olduğum için sol elimde tektaşım sağ elimde alyansım var bence öyle hem alyansım dikkat cekiyor modern duruyor(alyans arkasına tektası sevemedim gitti :43: ) hemde tektas göz kırpıyor ısık yansımasında ben burdayım diyor sade kibar ve şık :21:

bulgari bana çok kaba geliyo, çok daha güzelleri var emin ol:) Tektaşı da farklı ele takma bana saçma geliyo nedense.

benim nişanlı olduğum için sol elimde tektaşım sağ elimde alyansım var bence öyle hem alyansım dikkat cekiyor modern duruyor(alyans arkasına tektası sevemedim gitti :43: ) hemde tektas göz kırpıyor ısık yansımasında ben burdayım diyor sade kibar ve şık :21:

Bulgari alyanslari bende cok begeniyorum ve arkadasin soyledigine katiliyorum.
Ilerde alyans degistirmeyi dusunursem kesinlikle bulgarininkilerinden alirdim.
Eger gercekten heves ettigin birseyse, sol eline bulgari alyansi takabilir sag eline de tektasi takabilirsin...
Gonlune gore olsun insallah... :34:

ben tek tasımı 5 tasımla tkıyorum alyans kullanmıyorum yanı alyansım 5 tas bulgarı yerıne 5 tas al benceee

bende 5 tasın önünde tektaş seviyorum ama bence onun yeri ve alyansın yeri ayrı :50: spor bir kıyafet giydigimizde flnda alyans herşeye uyum sağlıyor ama 5 taş yada tam tur yüzükler çok fantazi kaçıyor bence.. bence simdi alyans almalı 5 tas yüzükte özel yemekler yada kısaca günlük zaman harici zamanlarda kullanılabilir...:44:

Back