- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi DonukPudra
canım gratislerde böyle bir roll-on satılıyor. hem alkolsüz hem de parabensiz hem de kokusuz. adını tam hatırlamıyorum ama kabı açık yeşildi. 8 tl civarıydı ama hem boyutu büyük hem de gayet iyiydi ter kokusunu önleme açısından.
ben limonlusunu alıp kullandım ve çok beğendim. Gratis'e uğradığım zaman yeniden alacağım.
bahsetmek istediğim bloglarda rastladığım kadarıyla "naturally fresh deodorant crystal" diye bir koltukaltı kristal deodorant! kristal deodorant diye bi şey bilmiyodum ben, internette bloglarda özellikle detaylı fotolar ve kullanıcı yorumları mevcut, güzel olan bu markanın hem paraben ve benzeri zararlı kimyasalları içermemesi hem de cruelty-free markası olarak leaping bunny-go cruelty-free ve peta nın temizler listesinde bulunması. kristal deodorant kullanım itibariyle normal stick gibi direk koltukaltına uygulanmıyomuş, ıslatılıp kullanılması gerekiyomuş, değişik bi ürün ve alanlar internet üzerinden sipariş verilebildiğini söylüyolar ama henüz araştırmadım, gnc de varmış. benim ilk kez gnc ye adım atmamı sağlayacak bu ürün, fiyatı 21-22 tl civarıymış(güncel mi bilmiyorum) alınca 1 yıl gidiyomuş, bereketli diolar ama olmasa nolur ya bereketli, böyle ürün bulmuşum, kokusu yok diolar tam bana göre diye düşünüyorum, umarım hayal kırıklığına uğramam
Eki Görüntüle 483375
şimdi farkettim "crystal body deodorant" diye bi marka daha var o da peta ve gocrueltyfree nin temizler listesinde bi başka blogda da bu ürünün gratis de satıldığı yazıyo, yine güncel mi bilmiyorum ama "naturally fresh deodorant crystal" den daha uygun fiyatlı olduğunu gördüm sanki, her neyse kısa sürede ilk hedefim gnc ve gratis olacakyalnız şöyle bi ikileme düşmeyin "crystal" yazınca arama motoruna karşınıza doğal deodorant diye türkçe bi site çıkabilir, bence o ürün cruelty-free olmayabilir, bana pek güvenilir gelmedi, uyarmak istedim
Eki Görüntüle 483402
canım gratislerde böyle bir roll-on satılıyor. hem alkolsüz hem de parabensiz hem de kokusuz. adını tam hatırlamıyorum ama kabı açık yeşildi. 8 tl civarıydı ama hem boyutu büyük hem de gayet iyiydi ter kokusunu önleme açısından.
ben limonlusunu alıp kullandım ve çok beğendim. Gratis'e uğradığım zaman yeniden alacağım.
Eki Görüntüle 484714
canım bahsettiğin bu olmalı day's natural cosmetics allfree natural deodorant , ben de kullandım gerçekten etkili ve doğal bir ürün :)
ya bu yukarıda gördüğünüz iyi güzel de, bu markanın şeftalilisi(kapakta turuncu etiketi olan) ve hiç tavsiye etmiyorum alacaksanız kokusuz(kapağında gri etiketi olan) olanını alın derim, ileriki saatlerde içindeki şeftali kokusu, ürün terlemeyi önlemediğinden terle karışınca çok kötü kokuyo, zor çıkardım üzerimden kokusunu...
ya bu yukarıda gördüğünüz iyi güzel de, bu markanın şeftalilisi(kapakta turuncu etiketi olan) ve hiç tavsiye etmiyorum alacaksanız kokusuz(kapağında gri etiketi olan) olanını alın derim, ileriki saatlerde içindeki şeftali kokusu, ürün terlemeyi önlemediğinden terle karışınca çok kötü kokuyo, zor çıkardım üzerimden kokusunu...
kızlar yazayım dedim bir doktor anneme söylemişti, roll-on.lar koltuk altında bezelere sebep oluoyrmuş ayrıca kıl dönmesi de yapabilirmiş kullanmayın deodorant kullanın ya da deotak alıp elinizle sürün demiş anneme bir söyleyeyim dedim :)