Alüminyum ve alkol içermeyen koltuk altı roll on ve deodorant önerisi

DonukPudra

asparagas!
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
25.898
28.128
merhaba kızlar malumunuz bakım önemli ve vazgecilmez. benim alkollu roll on ve agdadan dolayı koltuk altımda kararma oldu. simdi lazere basladım umarım gecer. kullandıgınız karartma yapmıyo dediginiz alkolsuz alüminyumsuz roll on ve deodorant önerilerinizi bekliyorum... ( mümkün oldugunca kullanmamaya calısıyorum ama yazın ister istemez terleme ve koku oluyor )

tesekkürler simdiden

Alkolsüz bu. Ben ağda sonrası alkollü deodorant kullanınca çok acı çektiğim için o zamanlara özel aldım bu roll on u.

Son düzenleme:
canım gratislerde böyle bir roll-on satılıyor. hem alkolsüz hem de parabensiz hem de kokusuz. adını tam hatırlamıyorum ama kabı açık yeşildi. 8 tl civarıydı ama hem boyutu büyük hem de gayet iyiydi ter kokusunu önleme açısından.

ben limonlusunu alıp kullandım ve çok beğendim. Gratis'e uğradığım zaman yeniden alacağım.

ben şeftalilisini aldım ekşi şeftali gibi koktum resmen midem acayip bulandı koşturdum banyoya, sonra baktım stick ekşimiş şeftali gibi kokuyo direk attım alacaksanız şeftalilisini almayın ya, bölk o neydi öyle....

markanı kendin seç!!! başlığı altında paylaştığım bilgiyi burada da paylaşmak istedim, ben de hem parabensiz hem alüminyum içermeyen aynı zamanda cruelty-free(hayvanlar üzerinde test edilmemiş) ürünler özellikle de şu sıralar uygun bi koltukaltı ürünü arıyorum, bloglarda bu iki ürünü buldum her ikisi de parabensiz,alimünyumsuz ve cruelty-free imiş, en kısa zamanda alıp denemeyi planlıyorum ben de...yalnız daha önce kristal deodorant kullanmadım bu konuda fikri ya da önerisi olan varsa paylaşabilir mi?

Son düzenleme:
Nivea diyorum,pearly and beaty yazıyor inci özleri var içinde süper kokuyor.Ayrıca ter kokusu yapmıyor.

canım bahsettiğin bu olmalı day's natural cosmetics allfree natural deodorant , ben de kullandım gerçekten etkili ve doğal bir ürün :)

Eki Görüntüle 484714

canım bahsettiğin bu olmalı day's natural cosmetics allfree natural deodorant , ben de kullandım gerçekten etkili ve doğal bir ürün :)

ya bu yukarıda gördüğünüz iyi güzel de, bu markanın şeftalilisi(kapakta turuncu etiketi olan) ve hiç tavsiye etmiyorum alacaksanız kokusuz(kapağında gri etiketi olan) olanını alın derim, ileriki saatlerde içindeki şeftali kokusu, ürün terlemeyi önlemediğinden terle karışınca çok kötü kokuyo, zor çıkardım üzerimden kokusunu...

Son düzenleme:

tesekkürler önerini dikkate alacagım canım

Ben de kokusuz olanı kendime limonlusunu da anneme aldım, yalnız benimkinin kokusu çok değişti plastik gibi kokmaya başladı ağır bir kokuya dönüştü kullanamadım. Limonlusu hala aynen duruyor sürünce de terle birleşip kötü kokmuyor bence en iyisi limonlu :)

Eki Görüntüle 484714 kızlar tesekkür ederim ilginize yorumlarınıza. resimdeki stick ten aldım ve inanılmaz memnunum. limonlusunu tavsiye etmişsiniz ama ben reyonda ürünü görünce o sevinçle bakmamısın kayısılı olanını almışım yine de memnunum koku vs konusunda sıkıntım olmadı terleyince de. sağolun

kızlar yazayım dedim bir doktor anneme söylemişti, roll-on.lar koltuk altında bezelere sebep oluoyrmuş ayrıca kıl dönmesi de yapabilirmiş kullanmayın deodorant kullanın ya da deotak alıp elinizle sürün demiş anneme bir söyleyeyim dedim :)

tesekkürler paylastıgın için canım. deodorant kullandım bir ara. alkol icerdigi icin yanma yaptı bende. pudra yı da birara kullanmıstım. ama terleyince bir etkisi kalmadı.

deotalk degildi tabi o .:26:

Ben Sure - Crystal clear pure olanını kullanıyorum. 0% alkol içeriyor, pudrasız ve alerji yapma riski diğer markalara oranla çok çok düşük. Ayrıca gerçekten de 48 saat koruma sağlıyor:) İngiltere'de bayanların kullandığı tek anti-perspirant diyebilirim. Bu markanın roll-on ları da var, fakat roll-on ları hijyenik bulmadığım için deodeorant tercih ediyorum. Türkiye'de var mı bilmiyorum ama bir araştırsın istersen.Bazen ürünler Tr de isim değştirilerek satılıyor( Mesela kırk yıllık Elvive şampuan, Türkiye'de Elseve olmuş ) Watsons ların İngiliz markalarını sattıklarını duymuştum...

Eklentiler

• $070331.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 413
gratislerde satılan CRYSTAL roll-onlar istediğiniz gibi. ben yeşil çay ve papatyalı olanını aldım çok güzel memnunum aluminyum paraben vs yok

sarı olanı benimkisi

hem de hayvanlar üzerinde deney yapmıyor bu marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…