Altunizade acıbadem de tüp bebek yaptıranlar

karamel Latte

Nirvana
Pro Üye
12 Mart 2019
14.743
34.120
Merhaba arkadaşlar başarısız denemelerim var.
Altunizade acıbadem de tüp bebek yaptıran varmı olumlu veya olumsuz bi durum yaşadınız mı?
Bana yardımcı olurmusunuz?
Şuanda oraya gitmeyi düşünüyor gibiyiz
Prof. tayfun bağış’a giden oldumu?

Ah cok iyi inşallah olumlu sonuç alırsını.

Memnun kaldınız mı acaba?
Doktorunuz kimdi?
Birde fiyat hakkında bilgi verirmisiniz zahmet olmazsa
Şuan bilemiyorum cnm ben farklı merkezden taşıdım embriyolarimi orda donduruldu bekliyoruz doktorum dışardan gelecek dün son muayenemi oldum 5500 transfer için ücret ödedim doktorum yasemin çekmez özel klinik inş acıbademden de memnun kalırım rabbim cümlemize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş buarada transferim 1 şubatta olacak

Anladım cnm öyle tabiki herkesin nasibi gerçekten rabbim hayirlsiyla nasip etsin ben farklı merkezden embriyolarimi taşıdım geçen hafta oraya bu hafta da transferim orda yapılacak inş hayırlı sonuçlar alirim

Anladım cnm öyle tabiki herkesin nasibi gerçekten rabbim hayirlsiyla nasip etsin ben farklı merkezden embriyolarimi taşıdım geçen hafta oraya bu hafta da transferim orda yapılacak inş hayırlı sonuçlar alirim
inşallah canım allah gönlümüze göre versin bende adet tarihimi bekliyorum olmak için şubat ortaları gibi bende olacağım

Hadi hayırlısı olsun
Güzel haberlerle gel inşallah

Ah canım cok gecmiş olsun sanmıyorum transfer oluncagını ama karantinan biter transfere kadar korkma karantina bitince gider olursun
Sağol cnm allah razı olsun yıkımdık sabahtan beri resmen alai transferim vardı doktorum devam edelim bırakmayalım ateş olmadığı sürece sıkıntı olmaz diyor ona güvenmek zorundayım şuan çok çıkmaza girdik çünkü çok büyük emek verdik tam son güne geldik böyle oldu biraz daha toparladık şımdı tekrar görüştüm doktorumla ateş bebeğin tutunmasın engeller ateş olmadığı sürece korkma zaten karantina o zman A kadar bitmiş olacak dedi bir sıkıntı görmüyorum bence uygun diyor inş dualarınızı bekliyorum

Rabbim yüzünü güldürsün canım.
Hiç korkma sen karantinan biter ozamana gider transferini olursun iyi beslen cabuk toparlan

Rabbim yüzünü güldürsün canım.
Hiç korkma sen karantinan biter ozamana gider transferini olursun iyi beslen cabuk toparlan
Bende şuan hicbir belirti falan yok zaten cnm gayet iyiyim 3 gün önce sadece ateş kusma oldu o akşam o kadar ertesi gün ayaklandım hemen şuan yatmıyorum bile ama korkuyorum yine de genelde ertelemişler covit geçirenlerin transferini ama doktorum devam edelim diye ısrar ediyor bizde çıkmazda olunca kabul ettik mecbur cnm inş hayırla sonuçlansın dua edin bana da

Ederim canm sen doktorunu dinle bakma kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…