Alttan muayene ve kanama

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.876
158
Kızlar merhaba
Pazartesi günü alttan muayene oldum ilk kez.. ilk akıntı örneği almak için bir yöntem yaptı demir cubukla sonra kamera ile tekrar ultrasyona soktu soktu doktorum.
Eve geldiğimde akıntıyla karışk az kanamam oldu
Ertesi gün salı günü kanaman yoktu dün (çarşamba)
yine kanamam vardı hafif akıntıyle geldi
Dün gece eşimle birlikte olduk bu sabah (perşembe) yine kanamam olmuş normal mi ?
Hiç böyle kanamam olmazdı muayeneden sonra oldu.. bu arada hamile değilim çocuk istiyorum..
Yumurtamım cumartesi günü catlayacagini söyledi ve akıntı örneğinde de enfeksiyon çıktı.. soldaki yumurtam enfeksiyondan etkilenmiş kronik enfeksiyonmuş. Sağdaki iyi durumdaymış.
Ama bu kan biraz tedirgin etti beni..

Kızlar merhaba
Pazartesi günü alttan muayene oldum ilk kez.. ilk akıntı örneği almak için bir yöntem yaptı demir cubukla sonra kamera ile tekrar ultrasyona soktu soktu doktorum.
Dün gece eşimle birlikte olduk bu sabah (perşembe) yine kanamam olmuş normal mi ?
Hiç böyle kanamam olmazdı muayeneden sonra oldu.. bu arada hamile değilim çocuk istiyorum..
Yumurtamım cumartesi günü catlayacagini söyledi ve akıntı örneğinde de enfeksiyon çıktı.. soldaki yumurtam enfeksiyondan etkilenmiş kronik enfeksiyonmuş. Sağdaki iyi durumdaymış.

Geçen hafta ben de ilk kez jinekolojik muayene oldum. İcimi rahatlatmam gereken ve cesaretimi topladığım bir an olduğu için reglimin son günü olmasina ragmen gittim doktora. Vajinal ultrason ve elle muayene etti. Sonraki iki gun boyunca lekelenme seklinde kanamalarim devam etti. Bunu muayeneye bagladim ben. Çünkü normalde bitmişti reglim. Eger lekelenmeden fazlaysa baska bir durum olabilir tabi.

Vajinal muayene ve smear dan sonra benimde hep kanamam olur o normalmis.iliskiden sonra olmasi enfeksiyondan olabilir.

Geçen hafta ben de ilk kez jinekolojik muayene oldum. İcimi rahatlatmam gereken ve cesaretimi topladığım bir an olduğu için reglimin son günü olmasina ragmen gittim doktora. Vajinal ultrason ve elle muayene etti. Sonraki iki gun boyunca lekelenme seklinde kanamalarim devam etti. Bunu muayeneye bagladim ben. Çünkü normalde bitmişti reglim. Eger lekelenmeden fazlaysa baska bir durum olabilir tabi.

Bende çok kastım kendimi çok korkarak gittim .. ilk günkü kanama normal dedi herkes 2 gün sonra akıntıyla tekrar gelince şaşırdım dün gecede ilişki oldu bu sabah tekrar geldi.
Yoğun bir kanama değil akıntının içinde pembemsi renkte az oluyor afedersin idrardan sonra görüyorum

Vajinal muayene ve smear dan sonra benimde hep kanamam olur o normalmis.iliskiden sonra olmasi enfeksiyondan olabilir.

Hiç yaşamadım böyle bir şey muayeneden sonra oldu.. ilk gün önemsemedim normaldir dedim tahriş olabilir 2 gün sonra sabah tekrar geldi dün gecede ilişki oldu bu sabah tekrar gördüm..
yoğun bir kanama değil afedersin idrardan sonra akıntının içinde pembemsi bir kanama leke diyebileceğimiz cinsten.
Biraz tedirgin etti..
Bir kaç gün daha dikkat edeyim devam ederse yine gideyim o zaman doktora

Hiç yaşamadım böyle bir şey muayeneden sonra oldu.. ilk gün önemsemedim normaldir dedim tahriş olabilir 2 gün sonra sabah tekrar geldi dün gecede ilişki oldu bu sabah tekrar gördüm..
yoğun bir kanama değil afedersin idrardan sonra akıntının içinde pembemsi bir kanama leke diyebileceğimiz cinsten.
Biraz tedirgin etti..
Bir kaç gün daha dikkat edeyim devam ederse yine gideyim o zaman doktora
Önemli bisey oldugunu sanmiyorum ama sen yinede takipte kal bakalim bidaha olucakmi.

Kızlar merhaba

Canım şuan aynı dediğini yasiyorum. 3. gün bugün hala dediğin gibi kanamam var. Adet desem değil zedelenme desem değil ağrı acı yok anlamadım gitti

Kızlar merhaba
Meraba sana yardımcı olamıycam ben hiç muayne olmadım olamadım daha doğrusu.
Bu muayne zor bişeymi can yakıyomu biraz bilgi verirmisin

Kızlar merhaba
Benden de örnek alındı ve vajinal ulturasonla kontrol edildi . Doktor hafif kanama olabilir tedirgin olmayın dedi ama bende kanama olmadı olmasının normal olduğunu söylemişti bana. Yoğun bi kanamaysa gidip gorunun

Meraba sana yardımcı olamıycam ben hiç muayne olmadım olamadım daha doğrusu.
Bu muayne zor bişeymi can yakıyomu biraz bilgi verirmisin

Ultrasyonla alttan muayenede hiç agri olmiyor hic hissetmiyorsun bile..
ama benden akinti ornegi aldi ondan biraz sızı hissettim demir bişe sokup aldı kendimi çok sıktım ama kısa sürdü dayanılmayacak bir ağrı değil.

Ama ultrasyonda hiç hissetmedim bile

Benden de örnek alındı ve vajinal ulturasonla kontrol edildi . Doktor hafif kanama olabilir tedirgin olmayın dedi ama bende kanama olmadı olmasının normal olduğunu söylemişti bana. Yoğun bi kanamaysa gidip gorunun

Sağolasin bende doktoru aradım normal dedi zateb fazla da sürmedi 3 günden sonra daha hiç gelmedi

Ultrasyonla alttan muayenede hiç agri olmiyor hic hissetmiyorsun bile..
ama benden akinti ornegi aldi ondan biraz sızı hissettim demir bişe sokup aldı kendimi çok sıktım ama kısa sürdü dayanılmayacak bir ağrı değil.

Ama ultrasyonda hiç hissetmedim bile
Anladım teşekkür ederim. Geçmiş olsun sizede

Back