Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar . Adet duzensizligim vardi bugun doktora gittim alttan muayene edecegini soyledi. Bende baktirmak istemedim yani illa alttan bakmak zorundalar mi bunun baska yolu yokmu? Yardim edermisiniz?
Merhaba biliyorum çok sıkıntılı bir durum ancak doktorlar keyifleri için bakmiyorlar değilmi. herkes yapması gerekeni yapıyor düşünün ki bagdemciginiz ağrıyor doktora gitseniz bogazina kalmayacak mi. kendinizi bu kadar kasmayin. ben neredeyse ayda 4 kez falan muayene oluyorum tedavi görüyorum çocuk sahibi olabilmek için. çok zor birşey. ama bu benim sağlığım için umarım sağlığınıza kavusursunuzMerhaba arkadaslar . Adet duzensizligim vardi bugun doktora gittim alttan muayene edecegini soyledi. Bende baktirmak istemedim yani illa alttan bakmak zorundalar mi bunun baska yolu yokmu? Yardim edermisiniz?
ne kadar yanlış bir yaklaşım bunlar ne biçim doktorlar var ya bu memlekette hastalarına bu şekilde davranmaları çok yanlış şikayet ediceksin böylelerini hamile olduğun halde allah korusun ya bebeğe bir şey olsa. aynen iyi bir doktor bulmak lazım bunlar özel ve hassas konular.