• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alttan muane ile gebelık kac gunlukken bellı olur

Boncuk29

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
72
20
8
34
Hayırlı geceler herkese bısey sormak istiyorum ben bu ay hala adet olmadım gecen ay femara kullanmıştım ve yumurtam 14mm olmustu tek yumurtam vardı ve muanedwn bır gun sonra tekrar doktora gıttıgım de kendılıgınden catlamıs dedı doktor.. Ve adetımın ustunden bugun le 17 gun gectı sureklı adet olucakmısım gıbı agrılarım oluyor 2 kere test yaptım negatıf cıktı ve 2 gun once doktora gittim alltan ultrasonla baktı ve gebelık yok dedı bir tane yumurtan var dedı martta dakı donunu tamamlamıssın dedı Yenı yumurtan olusmus dedı nıye adet olmadım dedım bilmiyorum bı acıklaması yok dedı benim sorum yumurtlama olmayınca adet olmuyor ama benim bir yumurtam vardı ve catladı kist de olmadı hamıle degılsem neden adet olmadım ve vajınal ultrasonda hamılelık hemen bellı oluyor mu ki de doktor hamile degılsın dedı??? Sordugum sorulara karsılık doktorum bilmiyorum bı sebebi yok diyor benim gıbı olan var mı acaba 😔😔😔

En kesin sonuç kan testi canım reglin üstünden 17 gün geçtiyse şuan kanda çıkması gerekiyor yoksa eğer yoktur.. Bazen doktorların da çözümsüz kaldığı yerler olabilir çünkü gerçekten kadın vücudu çok farklı bı dünya hiç kimse birbirinin aynı değil bende iki aydır adet olamıyorum geçen ay 13 gün gecikme üstüne oldum bu ay hala olamadm bugün olmam gerekirdi bende gebelik için uğraşıyorum umarım senin de biran da önce olur 😔

2 kere kan testi yaptım canım doktora gıtyıgımde ise 5 gun once kan testi yapmıs tim negatıf dedım tekrarlamadı kan testini insanın ıcınde hep bı acaba sorusu oluyor ya sanırım bizi en cok o yoruyor 😔😔Allah hepimızın yardımcısı olsun canım

Beta 1500 lerde vajinal, 3000 lerde karından ultrasonla kese görünür. 10 gün gecikmede kanda çıkardı diye düşünüyorum

Benimde aynı durum neredeyse adet olacakmışım gibi ağırlarım oldu ve ağırlarım bitti ben hala hasta olmadım. Ve bugün kanda negatif çıktı . İnsan orada negatif görsede adet olmadan ümidi kesemiyor

Hayırlı geceler herkese bısey sormak istiyorum ben bu ay hala adet olmadım gecen ay femara kullanmıştım ve yumurtam 14mm olmustu tek yumurtam vardı ve muanedwn bır gun sonra tekrar doktora gıttıgım de kendılıgınden catlamıs dedı doktor.. Ve adetımın ustunden bugun le 17 gun gectı sureklı adet olucakmısım gıbı agrılarım oluyor 2 kere test yaptım negatıf cıktı ve 2 gun once doktora gittim alltan ultrasonla baktı ve gebelık yok dedı bir tane yumurtan var dedı martta dakı donunu tamamlamıssın dedı Yenı yumurtan olusmus dedı nıye adet olmadım dedım bilmiyorum bı acıklaması yok dedı benim sorum yumurtlama olmayınca adet olmuyor ama benim bir yumurtam vardı ve catladı kist de olmadı hamıle degılsem neden adet olmadım ve vajınal ultrasonda hamılelık hemen bellı oluyor mu ki de doktor hamile degılsın dedı??? Sordugum sorulara karsılık doktorum bilmiyorum bı sebebi yok diyor benim gıbı olan var mı acaba 😔😔😔
Stres çok geciktiriyor regli çünkü kafamızda kendi kendimize hamileyiz diye kuruyoruz ve beynimiz bunu böyle algılamak istiyor.

Kafama takılan yumurta takibi yapmasam hadı olusmadı ya sa catlamadı dıcem ama olustı ve catladı o zaman niye adet olmadım kı

Sanirim haklısınız ama inana dusunmeden de edemiyor nasıl rahatlatıp sılıcez ki kafamızdan 🤷‍♀️
Ne zamandır deniyorsunuz bilmiyorum ama 2 yıl oldu bana hala düşünmediğim 1 dakikam bile yok. Maalesef evlat hasreti hiçbirşeye benzemiyormuş. Bu yüzden zor bence kafadan atmak 😔

1 yıl oldu benim de Allah hakkımızda hayırlı olanı versin hayırlı zamanda boyle dua etmekten Baska bısey gelmiyor elden

Sanirim haklısınız ama inana dusunmeden de edemiyor nasıl rahatlatıp sılıcez ki kafamızdan 🤷‍♀️
Ne kadar süredir istiyorsunuz ki ? Ben kendimden örnek vermek istiyorum. 10 aydır evliyim ilk 4 ayı geri çekilme ile sadece korunduk . Ama sonra istedik. Ben gebelik düşündükten sonraki ilk 2 ay stresten olduğuna %100 eminim adet olmadım . Öyle stres yapmışım . Şuan 6 aydır istiyorum ama yoluna bıraktım olsa da başımın üzerine olmasa da başımın üzerine . Ve bana gebelik sabırı öğretti gerçekten. Benim küçük bir tavsiyem sabırlı olun ve çevrenizdeki olumsuzluk lari yok etmeye çalışın . Birde kendinizi sevin bedeninizi sevin. Bu eminim ki ruhu da bedeni de iyileştiriyor🌹

Ne zamandır deniyorsunuz bilmiyorum ama 2 yıl oldu bana hala düşünmediğim 1 dakikam bile yok. Maalesef evlat hasreti hiçbirşeye benzemiyormuş. Bu yüzden zor bence kafadan atmak 😔
Rabbim sabırlar versin inşallah ne olur üzme kendini ne olur 🌺 gönlünü ferahlat ruhunu doyurmaya çalış 💕o kadar eminim ki bu şekilde inşallah daha iyi hissedeceksiniz 🤍🤍

Benim gecikmem olmamış ta olabilir düzensiz adetim ama doktor sağlıksın dedi. İki adet arası 26 ve 33 gün arası değişiyor bugünde 26. Günüm gecikmişte olabilir gecikmemişte olabilir

1 yıl oldu benim de Allah hakkımızda hayırlı olanı versin hayırlı zamanda boyle dua etmekten Baska bısey gelmiyor elden
Ne kadar süredir istiyorsunuz ki ? Ben kendimden örnek vermek istiyorum. 10 aydır evliyim ilk 4 ayı geri çekilme ile sadece korunduk . Ama sonra istedik. Ben gebelik düşündükten sonraki ilk 2 ay stresten olduğuna %100 eminim adet olmadım . Öyle stres yapmışım . Şuan 6 aydır istiyorum ama yoluna bıraktım olsa da başımın üzerine olmasa da başımın üzerine . Ve bana gebelik sabırı öğretti gerçekten. Benim küçük bir tavsiyem sabırlı olun ve çevrenizdeki olumsuzluk lari yok etmeye çalışın . Birde kendinizi sevin bedeninizi sevin. Bu eminim ki ruhu da bedeni de iyileştiriyor
Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah 🙏🏻 Bu yolda incinmeyin hep gülün 😘

Sabrı ogrettıgı kesin... Ama stresi yonetmeyı hala ogretemedı sanırım bana bırgub onu da ogrenırsem bu kadar stres yapmam ınsallah...

Back