Altis_MK-550_Eliptik_Bisiklet buffalo kullanamıyorum,aranızda kullanan var mı ?

ozlozl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
15
1
eşim sürpriz yapıp almış sırf spor salonuna gitmiyim diye :KK43:
ilk yaptığımda 3 dakkayıı bile zor tamamladım sonra 5 sakka arttırabildim ama şu anda en fazla 13 dk yapabiliyorum,günde iki kere 15 dakka yetermi ki benim bildiğim yag yakımı 30 dk sonra başlıyor sizler aranızda bu aleti kullanan var mı kızlar nasıl yapıyorsunuz biraz sizden fikir alsam he bide leg magic var onu gene 10 tane yaparsam ne ala :KK43:

Hergün süreyi arttırmaya çalış,hergün olmasa da 3-5 güne bir arttırabilirsin.
Böyle böyle daha fazla yapmaya başlarsın.15 dakika çok az olur.Tam ısınmaya başlamışken bitiririsin.
Başta zor oluyor ama zamanla alışıyor insan.Ben 40-45 dakika arası biniyorum.Bebeğim müsade etse 1 saate tamamlardım.
Umarım faydasını görürsün ben gördüm çünkü,kolay gelsin.

süper o kadar enerjınız varsa tebrik ederim.
kaç yaşındasınız merak ettim

süper o kadar enerjınız varsa tebrik ederim.
kaç yaşındasınız merak ettim

Cevabı yeni gördüm,35 yaşındayım canım.Zamanla sen de yapmaya başlarsın merak etme.
Yeterki azimli ve istekli ol.Hatta yapamadığın günler kendinde bir eksiklik hissetmeye bile başlarsın.
Olmayan zamandan spor için zaman yaratmaya uğraşırsın.

bende 32 ama çocuğum olmadı halde o kadar hareketli değilim 5 dakka yapabiliyorum.şimdi spor salonuna başladım bir aylığına ama en hoşuma giden pilates oldu çok zor ama alışıyorum
pilates video indiricek bir türlü site bulamıyorum hepsi ebru şallı onun ses tonu beni sinir ediyor :)

X