- 16 Ekim 2019
- 131
- 418
- 36
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Altın kaybettirmiyor .. Bakın bugün itibari ile 470 15-20 güne 500 üzeri olacak gibi duruyor ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altın kaybettirmiyor .. Bakın bugün itibari ile 470 15-20 güne 500 üzeri olacak gibi duruyor ..
Yükseldi bileee150 gram 460tan aldım almıştım altın o zamandan düşmeye başladı şu an 407 lira kaç yıldır biriktirdiğimiz paraydı. eridikçe eriyor. yıllarca kısıp kısıp biriktirdik ev peşinatı yapmak istiyorduk ama gün geçtikçe azalıyor. bir yatırım yapalım dedik o da elimizde patladı. altının geleceği hakkında bir fikri olan Yok mu. yaza kadar yükselir mi?
Ben 545ten 90 gram almıştım hala zarardayim Ama tabi bozarsam. Bozmadigim için bekliyoruz illa cikiyor150 gram 460tan aldım almıştım altın o zamandan düşmeye başladı şu an 407 lira kaç yıldır biriktirdiğimiz paraydı. eridikçe eriyor. yıllarca kısıp kısıp biriktirdik ev peşinatı yapmak istiyorduk ama gün geçtikçe azalıyor. bir yatırım yapalım dedik o da elimizde patladı. altının geleceği hakkında bir fikri olan Yok mu. yaza kadar yükselir mi?
Yükseldi bileee
Ben 545ten 90 gram almıştım hala zarardayim Ama tabi bozarsam. Bozmadigim için bekliyoruz illa cikiyor
ne yazık ki memleketcek battıkKonuya gülesim geldi. Aslında ağlasam daha mantıklı.
konu sanki seneler önce açılmış gibi ama aslında sadece 9 ay önce açılmış. 1 yıl olmadan yaşanan farka bakın.
altınların değil ama biz battık, hepimiz.
Ya benim aslında cok bişeyim yokta 10 gr bileziğim var:) ağustosta gr 460dan almıştık şuan baya yüksek hatta bugun düşmüş. Dahada düser mi bozdurmalı mıyım sizce şuanlık ihtiyac yok. 1 ay kadar once diğerini bozdurdum gramı 610danşuan acele etmeyip altınlarını saklayanlar 2 ye 3 e katladı, yatırımlar kısa vadeli düşünülmemeli.