• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A Alya_sura88 canımm
Adamın maaşını bekliyorum bilezik almak için, donuma kadar soydun beni diyo, her maaş kendime altın günü yapıyorum, bende bırak içkim yok sigaram yok bi altınım var karışma diyorum😄😄😄
Bende av gibi maaş bekliyorum.İşe başladığımda bana çiçek göndermemiş boşuna para harcamayım sana veririm grama eklersin diye düşündüm diyor🤓Kendime ben yollayacağım okadarda kısarsa olmaz alışır cimri olur😂

Olsun bendede iki kredi var bende az az biriktirip yapılandırma yapmak istiyorum.Kenarda 10bin olsun artık onun üzerine birikeni yapılandırma yapmak istiyorum.Borcumuz bitti demeyide Allah nasip etsin inş 🤲
amin ınsAllah canım ben de ara ödeme yaptım gecen hafta.bizim de ev için hem ihtiyac hem konut cektik. ilk hedefim ıhtıyacı bıtırmek

Sende al bence krediyle altın ozaman kocan alışveriş için bakınamaz😂Alışveriş derse altınları gösterirsin durulur😂Benimki altın bilmezdi şimdi alıştı😂
Kendine esofman almisti gecen gun fiyatini sordum
Guluyorrr pis pis 😂😂

Yok kiz krediyle hayatta almaz biz hic kredi cekmedik biliyir musun😆😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X