Evet bunu duyuyorum işte birde halsizlik oluyor diyorlarBogazima pis bir yanma geliyor
Nefes alip verdikce sirtim batiyor
Bugun bayilivericem sandim
Evet bunu duyuyorum işte birde halsizlik oluyor diyorlar
Hoşgeldin çok geçmiş olsunSlm kızlar Nasılsıniz şükür ben bayagi toparladım salı günü de iş bası evden devam nasipse 36.haftaya kadar nasip olursa devam edeyim istiyorum doğumdan sonrası için iznim olur diye
Bu hafta çok masraflı geçti gıda alışverişı hariç 500 tl internetten alışveriş oldu hafta içinde gümüş kapak aldım yara olmaması için ınsalalh işime tarar aranızda kullanan oldu mu
Sağol canm.Bizde bunları tekrar tekrar yaşarken triplere giriyoruz acaba tekrarmi hastalandik diye onun için danistik doktora.yani tekrar hastalansak belkide haberimiz olmayacak çünkü hep yaşıyoruz ayırt edemeyiz heralde.Birde benim koku almam çok çok zayıf yerine gelmedi yemek yaparken falan kokusunu almadigim için başka biseyle ilgilenirken çok tencere dibi tutturuyorum.En çok korktuğum şey bu ve senin saydığın herşeyi çevremden geçiren insanlarda yaşadıklarını söylüyorlar allah yardımcınız olsun
Bizde öyle yapıyoruz esila her şeye bir kılıf uyduruyoruzAma cok ani gelisiyor
Ben hic aklima getirmiyorum aa usudum aaa cok gezdim aman gec uyudum aman tembellestim diyorum
Aksinin bana faydasi yok cunku
Tad alma çok geç geliyormuş o doğru mu acaba cankuşSağol canm.Bizde bunları tekrar tekrar yaşarken triplere giriyoruz acaba tekrarmi hastalandik diye onun için danistik doktora.yani tekrar hastalansak belkide haberimiz olmayacak çünkü hep yaşıyoruz ayırt edemeyiz heralde.Birde benim koku almam çok çok zayıf yerine gelmedi yemek yaparken falan kokusunu almadigim için başka biseyle ilgilenirken çok tencere dibi tutturuyorum.
Evet sen karakter olarak çok hassassın zaten böyle yapman daha iyiAma cok ani gelisiyor
Ben hic aklima getirmiyorum aa usudum aaa cok gezdim aman gec uyudum aman tembellestim diyorum
Aksinin bana faydasi yok cunku
Geçmiş olsun ne kadar oldu bende karantinadayim tat çok az kısmen geldi gıbı ama koku yokSağol canm.Bizde bunları tekrar tekrar yaşarken triplere giriyoruz acaba tekrarmi hastalandik diye onun için danistik doktora.yani tekrar hastalansak belkide haberimiz olmayacak çünkü hep yaşıyoruz ayırt edemeyiz heralde.Birde benim koku almam çok çok zayıf yerine gelmedi yemek yaparken falan kokusunu almadigim için başka biseyle ilgilenirken çok tencere dibi tutturuyorum.
23 Ağustos da olduk hasta.Cok geçmiş olsun.Tat gelmesi iyilesmeye isaretmis.korkma hastalığım ağırlaşır diye atlatmissin artık çok sukurGeçmiş olsun ne kadar oldu bende karantinadayim tat çok az kısmen geldi gıbı ama koku yok
İnsallah 2 3 gun çok ağrılarım hafif de ateşim oldu endişe ettim o zaman şükür Allahima herkese sağlık versin Rabbim23 Ağustos da olduk hasta.Cok geçmiş olsun.Tat gelmesi iyilesmeye isaretmis.korkma hastalığım ağırlaşır diye atlatmissin artık çok sukur
Eşya çok ondan galiba hiçbişeye yetişemiyorum herşeyi tek başına yapmaktan oluyor o kadar rahat ki eşim anlatamam Allahım birazda bana ver şu rahatlıktan diyorum erkenden ölürsün herşeyi takıp durma kafana diyor ama kalkıp yardım edeyim demiyor temizlik günü değil bugün diyip çıkıyor işin içinden inşallah bende rahat biri olabilirimBence bir psikiyatri ye git terapi falan al.Aileden böyle gördüğün için böyle gidiyor.Bak çocuklar düzeni oturtsa ne olacak bırak çocuklar çocukluğunu yaşasın sürekli uyarma onlarıda.Bak onlarda senin gibi olacak kendinde sevmediğin huyları ister istemez onlara aşılıyorsun.Çocuklu ev dağınık olur yaşanmışlık olur o evde.Biz yeni temizlik yaptık evi görsen temizlik yapılmamış gibi.
Sonra istesende o dağınıklık olmayacak.
Tamamen karakter meselesi bence bende rahat bir insan hiç olamadımEşya çok ondan galiba hiçbişeye yetişemiyorum herşeyi tek başına yapmaktan oluyor o kadar rahat ki eşim anlatamam Allahım birazda bana ver şu rahatlıktan diyorum erkenden ölürsün herşeyi takıp durma kafana diyor ama kalkıp yardım edeyim demiyor temizlik günü değil bugün diyip çıkıyor işin içinden inşallah bende rahat biri olabilirim
Amin amin tez vakitte kurtulalım şu illetten.Allah düşmanima bile o korkuyu o endişeyi yaşatmasınİnsallah 2 3 gun çok ağrılarım hafif de ateşim oldu endişe ettim o zaman şükür Allahima herkese sağlık versin Rabbim
Tat alma 10 günde geldi.ama koku hala yok yani burnumun dibine getirip koklarsam alıyorum.Esimde ikiside normal mesela.Dedigin gibi bazilarida koku alıp tat alamiyormusTad alma çok geç geliyormuş o doğru mu acaba cankuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?