Altınbaş Alyanslarından Kullanan Varsa Bi Bakabilir Mi???

ellaca

Masal Gibi..sin♥♥♥
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
202
0
46
İstanbul
Kızlar benim bu markadan beğendiğim modeller bunlar; bu markada böyle taşlı alyans kullananlar memnun mu? Özellikle sormak istedim çünkü taşları düşenler oluyormuş kullananlar memnun mu acaba?
Dün farklı yere topic açtım ama sanırım en doğru yer bu topic olacak, yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Eklentiler

• $era1.jpg
    166,2 KB · Görüntüleme: 3.065
  • $era2.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 3.347
  • $era3.jpg
    167 KB · Görüntüleme: 3.237
Son düzenleme:
düşecek gibi görünmüyorlar zaten garantili markalı ürün düşse de hallederler ama sana tavsiyem taşları daha seyrek dört tırnakla sıkıştırlan modellerden al bnm ilk alyansım öyleydi hiç bişi de olmadı

Bizimki altınbaş. Hatta 1. olana çok benziyor. Nişanlımınki tamamen aynı( fakat sağ parlar kısımları sarı), benimkindede 2 sıra taş değilde orta boş kısmı tek sıra taş. Altınbaşdaki sorumlu kişi de dedi, elbette düşebilir düşmez diyen yalan söyler ama bunlar garantili ürünler, taşı düşünce çizilince vs bakımını yapıyoruz dedi. 2,5 aydır 1 kere bile çıkarmadım banyo yaparken bulaşık yıkarken vs. düşme falan olmadı. Ayrıca nişanlımın ki altın değil gümüş, ama parlaklığı rengi falan aynı altın gibi. Onunda altın olmadığı için sarı kısımları zamanla renk atarmış, onunda bakımını yapıyorlar. Alyans için Altınbaş güzel bir tercih bence

anladım canım ne demek istediğini, fakat unuttum bunların etrafı 4 tırnaklımıydı gerçi daha geçen hafta baktık ama hatırlayamadım bi an, öyle olmasa bile oradaki görevli kanal mıhlama olduğunu söyledi yani yapıştırma taş değilmiş
tavsiyen aklımda olsun yine saol canım

canım öncelikle iyi günlerde kullan; ben de biliyorum düşme riskini fakat korktuğum durum zırtpırt düşerse iki de bir kuyumcuya gitmek istemem açıkçası bu gibi durumlar sinirimi bozar aslında bi de şans işi birazda, bakıcaz artık yavaş yavaş karar vermem lazım, yorumların için teşekürler

Rica ederim ne demek Taş düşme işi pek umurumda değil benim aslında ama şimdiki aklım olsa sapsarı klasik alyanslardan alırdım. Ama yinede çok seviyorum yüzüğümü

bnde bi soru sorayım o zaman atasay mı sizce altınbaş mı?
bnde taşlı istiyorum ya sözlümünkide gümüş olcak birbirine benzeyen böyle gümüş altın setler hangi markalarda var

Rica ederim ne demek Taş düşme işi pek umurumda değil benim aslında ama şimdiki aklım olsa sapsarı klasik alyanslardan alırdım. Ama yinede çok seviyorum yüzüğümü

off ya ben de pimpirikli olduğumdan öbür kısımla daha ilgiliyim bu arada bende klasik ve bombeli alyansları seviyorum ama onlarda aşırı sadee yhaa hiç hareket yok

bnde bi soru sorayım o zaman atasay mı sizce altınbaş mı?
bnde taşlı istiyorum ya sözlümünkide gümüş olcak birbirine benzeyen böyle gümüş altın setler hangi markalarda var

canım eğer atasay düşünürsen şahane bir nişan tepsisi hediye veriyorlar ayrıca makası da tabii.. vee altın
görsen çok şirin saten krem renk kurdele ile sarılmış kuş şeklinde bi makas

istediğin model hermen her markada var olmasa bile sipariş verebiliyorsun senin için tasarlıyorlar

altınbaş hiç tavsiye etmem benim alyansım çok çizildi, çizilmesi de benim hatam değil yani ufacık bişeyde hemen çiziliyor, bakıma yolladık aynı şekilde geri geldi güya bakım yaptılar..

Son düzenleme:
altınbaş hiç tavsiye etmem benim alyansım çok çizildi, çizilmesi de benim hatam değil yani ufacık bişeyde hemen çiziliyor, bakıma yolladık aynı şekilde geri geldi güya bakım yaptılar..

bu da ayrı bi sorun zaten:) peki senin alyansın mat mı parlak mı? ya da hangi türleri acaba daha çabuk çizilir ki? gerçi kullanımla da alakalı

off ya ben de pimpirikli olduğumdan öbür kısımla daha ilgiliyim bu arada bende klasik ve bombeli alyansları seviyorum ama onlarda aşırı sadee yhaa hiç hareket yok

Canım özel matlaştırılmış beyaz altın düz bombeliler hem şık hem havalı :)) Ayrıca özellikle gümüş isteyenler emrealyans'a bir bakmalı hem kişiye özel yapılıyor hem atasayın bu modellerine benzeyen, daha şık olanları var hemde fiyatı uygun: çifti 149 tl. Benim gibi savruk olanlar için iyi bir seçim :)

gümüş hiç bakmadık canım beyaz altın modellere bakıyoruz daha çok.. zaman daralıyor ve benim kafamda gittikçe kararsızlaşıyor

bizde yavaş yavaş bakmaya başlaadık..3.modeli çok beğenmiştim zen alyansta..2000 tl dediler kızlarr..altınbaşta da tahmini bu fiyatmıdır

bizde yavaş yavaş bakmaya başlaadık..3.modeli çok beğenmiştim zen alyansta..2000 tl dediler kızlarr..altınbaşta da tahmini bu fiyatmıdır

fiyatlar modeline, gramına ve el işi olan ya da makina alyanslara göre değişiklik gösteriyor ama benim bu markadan beğendiğim tüm alyanslar ilk sayfada paylaştıklarım ve fiyatları 2.000 civarı bilgilerine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…