• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Altınbaş Alyanslarından Kullanan Varsa Bi Bakabilir Mi???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ellaca

Masal Gibi..sin♥♥♥
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
202
0
46
İstanbul
Kızlar benim bu markadan beğendiğim modeller bunlar; bu markada böyle taşlı alyans kullananlar memnun mu? Özellikle sormak istedim çünkü taşları düşenler oluyormuş kullananlar memnun mu acaba?

Eklentiler

• $era1.jpg
    $era1.jpg
    166,2 KB · Görüntüleme: 510
  • $era2.jpg
    $era2.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 734
  • $era3.jpg
    $era3.jpg
    167 KB · Görüntüleme: 400
Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla taş düşmesinde ücretsiz yenilemesi var Altınbaş'ın.
Umarım başka bir firmanın değildir, atmıyorumdur.:1:

canım nerdeyse her marka böyle bi hizmet sağlıyor sağlamasına da ben ikide bir kuyumcuya gitmek istemiyorum açıkçası çok kararsızım bu yüzden:)

Şöyle söyleyeyim, Altınbaş zaten oldukça köklü ve kaliteli bir firma.
Çevremde kullananlar da var, kötü bir yorum almadım kimseden.
Ama ben alacak olsam Atasay ve özellikle Zen tercih ederdim, hem ürünlerinin farklılığı hem de gerçekten oldukça kaliteliler.
Atasay'ın bir yüzüğünü 6 yıldır takıyorum, Zen'in 3 yıldır.
Ne çizilme ne taş düşmesi ne de renginin buğulanması gibi olaylarla karşılaşmadım ki duşa girerken bile çıkarmadığım yüzüklerimdir.

Şöyle söyleyeyim, Altınbaş zaten oldukça köklü ve kaliteli bir firma.
Çevremde kullananlar da var, kötü bir yorum almadım kimseden.
Ama ben alacak olsam Atasay ve özellikle Zen tercih ederdim, hem ürünlerinin farklılığı hem de gerçekten oldukça kaliteliler.
Atasay'ın bir yüzüğünü 6 yıldır takıyorum, Zen'in 3 yıldır.
Ne çizilme ne taş düşmesi ne de renginin buğulanması gibi olaylarla karşılaşmadım ki duşa girerken bile çıkarmadığım yüzüklerimdir.

tatlım dediğin iki markadan da daha önce baktık hatta denediğim modellerde oldu ama bu seri çok hoşuma gitti parmakta çok güzel duruyor:) inşallah ben de alyansımı senin gibi uzun süre bişicik olmadan kullanırım:))

benim yüzüğümde bu modelden ama altınbaş değil sunalyans ben açıkcası memnun değilim değiştiricem taşları dökülme yaptı ve parlaklığı gitti ama altınbaşınkiler nasıl olur bilemicem

canım kısmetse benimde nişanım nisan ayında bu nedenle henüz kullanmadım:) ama alyanslarım altınbaştan ve gösterdiğin modelin tek şerit taşlısından ben şu sebeple seçtim taşlar içine gömme olduğu için düşme riski azmış araştırırken buda sana ek bilgi olsun en azından;)

benim yüzüğümde bu modelden ama altınbaş değil sunalyans ben açıkcası memnun değilim değiştiricem taşları dökülme yaptı ve parlaklığı gitti ama altınbaşınkiler nasıl olur bilemicem

belli periyotlarda alyanslar bakıma verilmeli, garantili ürün ise vermelisin bence...

canım kısmetse benimde nişanım nisan ayında bu nedenle henüz kullanmadım:) ama alyanslarım altınbaştan ve gösterdiğin modelin tek şerit taşlısından ben şu sebeple seçtim taşlar içine gömme olduğu için düşme riski azmış araştırırken buda sana ek bilgi olsun en azından;)

aynen bende duydum mıhlama kanal yöntemi deniliyor;)

Bizim yuzuklerimiz altinbas aynen bizde sizin gibi garantili olsun diye dusunerek aldik. Hemde satarken omur boyu garantili dediler ancak dusen taslarim icin 2 sene once 10 tl kadar para istediler cok sasirdim kavga ettim hemde dugunume 1 hafta kala hungur hungur aglattilar hic unutmam:( sonucta bizim mahalle kuyumcusuna goturdum yapti ne kdr ucret dedigimde 2 kucucuk tasa parami alicam abla dedi sok oldum, bundan sonra asla almiyorum, hemde alisveris merkezindeki buyuk magazalarinda yasadim bu olayi ne yazikki :(

Bizim yuzuklerimiz altinbas aynen bizde sizin gibi garantili olsun diye dusunerek aldik. Hemde satarken omur boyu garantili dediler ancak dusen taslarim icin 2 sene once 10 tl kadar para istediler cok sasirdim kavga ettim hemde dugunume 1 hafta kala hungur hungur aglattilar hic unutmam:( sonucta bizim mahalle kuyumcusuna goturdum yapti ne kdr ucret dedigimde 2 kucucuk tasa parami alicam abla dedi sok oldum, bundan sonra asla almiyorum, hemde alisveris merkezindeki buyuk magazalarinda yasadim bu olayi ne yazikki :(

başına gelenler hiç mi hiç hoş değil, franchise şb.ler üzerinden alışveriş yapmışsın sanırım:44: sevgilimle birlikte önümüzdeki hafta başı alyanslarımıza kavuşacağız 3.modelde karar kıldık:) geçtiğimiz günlerde ölçüler alındı, umarım hayırlısı olur;)

Son düzenleme:
Back