altın set- inci set hangisi daha güzel sizce?

SZSSZS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
198
7
118
Ankara

merhaba herkese. Ben de bu sene düğün hazırlıkları içindeyim 13 temmuzda nikahımız yapıldı tayın istemek için erken yaptık düğün de eylül ortası gibi tayıne baglı yine de. Yukarıda iki inci bir altın set var. Önce altını begenmiştim ama sonra fikrim değişti inciler arasında karar veremedım sizin fikirleriniz nedir.

baştaki seti sonradan ekledim nişanlım begendi bunu da

Son düzenleme:
bence bir tane altın set olmalı bu benim şahsi fikrim tabi bu beğendiğin yada başkası orası senin kararın. İnci sonra da alabilirsin yada imitasyonda olsa cok farketmiyor. Günlük ben takamam şahsen tüm takım olarak inciyi setler şekli nasıl olursa olsun günlük cok takılmıyor. inci setlerdende 1. ve 2 ikiside cok şık bayıldım. benim fikrim böyle canım . şimdiden güle güle kullan

teşekkür ederim yorumun için:)
ama ben de farklı düşünüyorum sanırım inci setler çok daha şık geliyor gözüme altın seti begenırken de hatta düğün için alıyorum normalde asla takmam altın demiştim. Yalnız inci setler çok modern görünüyor gözüme ve onu normal davetlerde vs kullanırım kesınlıkle:) Ve de gelinliği çok güzel bütünlüyor bembeyaz. Ben de birinciyi en çok begendim sonradan:)

Bende inci seti çok begendim ama altın her zaman altındır diyorum :)

karar senin tatlım. bende gelinlikle inci set takmıstım fotograf cekilirken salonda da altın setimi taktım altın setimide cok seviyorum sade bir elbise ile koyu ren sık duruyor. bende altını takmam derdim ama biyere gidinde baska birisinde görünce insan özeniyor

inci setler çok şık. bi tavsiyem olacak. gerdanlığın ucu sarkıtmalı olduğu için açık yakayla kullanman gerekecek. eğer açık yakalı giyiyorsan sorun yok. mesela benim boynumla göğüs aram dar o yüzden açık olunca hemen çatal gözükür. ben de bu yüzden yine ucunda altın detayı bulunan fakat sarkmayan bir model tercih ettim

bence inci set. bence herkesin bir incisi olmalı. zaten benim adaya düşsem yanıma almak isteyeceğim üç şeyden birisi herhalde incilerim olurdu :)

Teşekkür ederim yorumlarınıza. Ben de altını günlük hayatta kullanamayacagımı düşünüyorum inci daha modern duruyor ve çevremde yeni genç gelinlerde de inci set görüyorum artık daha şık duruyor bakınca da:) Benim göğüs çatallarım fazla görünmez o konuda rahatım o yuzden bu setler fazla sıkıntılı olmaycak.

Yine de çok kararsız kaldım yukarıda söylediği gibi seti altın alıp inciyi de imitasyon mu taksam resımlerde güzel çıkması için diye. Yine de altın seti kullanmam gibi geliyor. böyle yapanlar var mı başka?

inci set çok daha zarif..altın sette de aklım kalır dersen, 3 lü kolye küpe yüzük setleri var ,onlarda da şık modelleri mevcut..
ben set aldırmadım eşime.. kolye küpe seti aldım..istenirse günlük te kullanılır..

şimdi set almıcaklar bana ama bende set istiyorum altın seti değil de diğer kolyeli fiyat daha uygun değil mi bir de sizce o abes durur mu ? çünkü kendim almayı düşnüüyrum

şimdi set almıcaklar bana ama bende set istiyorum altın seti değil de diğer kolyeli fiyat daha uygun değil mi bir de sizce o abes durur mu ? çünkü kendim almayı düşnüüyrum

Selam canım. inci setlerde de pahalı olanlar da var uygun olanlar da. google dan arat istersen naz inci sitesinde çok güzel modeller var. İlk sayfada uygun inci setler de var.

Ayrıca ben de son kararımı verdim altın set almıyorum çünkü kullanmayacagımı biliyorum ilerde. İnci setler çok zarif gelinlikle de çok yakışıyor daha asil, abes durur diye düşünme bence daha güncel...

birinci inci sete bayıldımmm çok şık zarif duruyor, kesinlikle ondan yana kullanırdım tercih hakkımı

kesinlikle inci derim ben tatlım.
hem gelinliğinle kullanırsın hem de günlük hayatında.
altın set gençler arasında pek tercih edilmiyor sanki.
birinci seti çok beğendim incilerden.

Arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim ben inci setin daha iyi olacagını düşündüm burada da çoğunluk oyle düşünüyor bu da bıraz iyi geldi. Ama şimdi model seçimi zorluyor. Anlarsınız siz de bir kere düğün olacak içine sinsin istiyor insan. Şu an nişanlımla beraber şu sete karar verdik. bileziği olmadıgı için şunu uydurduk

sizce kararımız nasıl?

benım aklım şunlarda da kaldı

Son olarak bu seçimlerde fikirlerinizi merak ediyorum. Bu seçenekler arasında en güzel görüneni seçebilmiş miyiz yoksa diğerleri daha güzel mi?

inci güzeldir :)) ben düğünde altın takmıştım çünkü kayınvalıdem saolsun ümreye gidince nişandan önce bana ordan hedıye bı ıncı set almıstı..altın degıl ama cok sevıyorum gercek inci..o yüzden o varken ben tekrar almadım ınce kıbar bır set aldık.
incin yoksa al derım :))
ben ıkıncı modelı daha cok begendım o yeşil taşları fılan cok hoş..

teşekkür ederim çok:) ama ben tekrar karar değiştirdim ve son sanırım bu karar nişanlım da çok begendi yakınlarıma da gosterdım begendiler. Son kararım bu ama kupelerını değişilk alacagım sallantılı olanlardan bu kolyeye uydurmaya calısacagım bunun kolyesını çok begendim. Ayrıca senın begendıgın yesıllı de çok guzel onun kırmızılısı da vardı inşallah ilerde:)

ben altın set diyorum
inci hep sadeliği zarifliği çağrıştırmıştır
oyüzden sade düz inci bir kolye
yada ucunda inci olan sade bir kolye daha hoş durur diye düşünmüşümdür hep
tabi karar sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…