• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Altın sarısı saç rengini uygulamam için yardımcı olur musunuz?

bunu evde elde edemezsin açman lazım yine tek renk değil aralarda daha açık sarılar var hani elde etsen bile sarının tonu böyle çıkmayabilir hem sen yeni boyadın saçlarını biraz bekle...

hemen boyamayacağım şekercim bir ay sonra. 11.1 e boyıycam tekrardan. ama bu renge bittim nilüfer.... bildiğin gibi diil yane ;)

yavaşca saçının rengini aç işte küllü sarıya boyayarak bu arada benim ismim nilüfer değil ama olsun :)

:17: evet ya nilüfer diyorum sürekli sana... benim adımda papatya oluyo bu durumda :52: kusura bakma artık dikkatsizlik

mmm anladım. bu arada bence böyle bi renk yok tesadüfen tutturmuşlar hilary duff un saç rengini :52::37::1:

Açık altın sarısı olabilir ya da orta altın sarısı aralara açık altın sarısı atılmış
Bu rengi kendin elde edemezsin iyi bir kuaföre bu resmi göster onlar yapsın

Açık altın sarısı diye arattım bu renk çıktı sanırım istediğine yakın

$imagesCAEKHNYQ.jpg

evet çok yakın canım ama bu kadar açık değil. bir ton daha koyu istiyorum. teşekkür ayrıca $201011-1219.jpg $201011-1220(001).jpg benim saçımın en son rengi bu. bide gün geçtikçe renk değiştiriyo saçlarım buda ilginç :1: şimdi ben bi 20gün sonra ikinci sefer renk iyice otursun diye tekrar koleston 11.1 boyıycam. ama biraz kararsızım. biraz daha açık ton olsun istiyorum acaba 11.1 le 12.1 imi karıştırsam diyorum. sonrada şu resimdek hilary nin saçına bayılıyorum. bu renk üstüne Eki Görüntüle 276480 bunu elde edeceğimi bilsem hemen boyarım yaf. bayıldım bittim öldüm geberdimmmmmmmm bu renge :27:

sen bu saçı balyajla elde edebilirsin sendeki saç çok açık bir sarıysa üzerine 1veya 2 ton koyu bir sarıyla balyaj attır bu saçta ince balyaj tekniği kullanılmış gibi geldi bana

ben balyajında falan değilim ya sarının tonuna bittim ben. ayrıca bu saçta sarının 3 tane farklı tonunu kullanmışlar derin araştırmalar sonucu bitek bunu öğrenebildim :26:

bir ben daha aynı konuyu açmıştım cnm igora 8.75 dedi kuaförüm ama boyayanı daha bulamadım :D benimde saçlarımın dipleri platine yakın uçlarım platin rengi ama işte korkuyorum dirk boyamaya istanbulda çok iyi bir kuaföre sordum kendisi söyledi.. igora 8.75 bu rengi werir 30 wol. kullanacakmışsın aralarındaki sarılara gelince eğer saçında zaten platin yerler warsa 3-5-10 ayır boyama röfleli olsun :D

bir ben daha aynı konuyu açmıştım cnm igora 8.75 dedi kuaförüm ama boyayanı daha bulamadım :D benimde saçlarımın dipleri platine yakın uçlarım platin rengi ama işte korkuyorum dirk boyamaya istanbulda çok iyi bir kuaföre sordum kendisi söyledi.. igora 8.75 bu rengi werir 30 wol. kullanacakmışsın aralarındaki sarılara gelince eğer saçında zaten platin yerler warsa 3-5-10 ayır boyama röfleli olsun :D

tamam canım sağol ben bi araştırım bu igora 8.75i;)

Back