Saç Rengi ve Saç Boyama Altın Sarısı Saç Rengi Çıldırıcam :(

Love_Women

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
426
404
103
Arkadaşlar merhaba,
Saçlarımı uzun süredir platin rengine yakın bir tonda kullanıyorum.Ama resimlerde falan baktığımda resmen beyaz gibi görünüyor ve yüzümü soluk ve yaşlı gösterdiğini düşünüyorum.
Yıllardır bu saç rengini tutturmaya çalışıyorum ama ne denediysem olmuyor.En son kuaföre gidip bu tonda bir resim gösterdiğimde saçımı bildiğiniz duman rengine boyadı.Sinirden ağlıycaktım.
Sizce evde bu tonları elde etmek mümkün mü?Saçlarım şu an çok açık beyaza yakın sarı:((((((

Loreal Paris Casting Creme Gloss serisini öneririm.Şuanda saçların çok açık bir sarı beyaz şeklinde ise korkma şuanda saç rengin açık olduğundan nasıl boyarsan o renk olacaktır

Saç rengin şu an çok açıksa üzerine boyanacak 8.3 tonunda bir boya (20 volümle) bu tonu verir diye düşünüyorum cnm.... Bir süre 8 tonlarına boyarsan o aşırı açıklık gider.

Kuaforlere sarinin 50 tonunu da gostersen yapacagi cig yumurta sarisi oluyor. 8.1 de olsa msrket boyalari hafif turuncu alt tonlu sari oluyor. Yine forumda okumustum icine birazcik gri boya katip turunculugu alanlar vardi. Benim kendi saclarim kahveydi ustune palette 8 bikac ay sonrw onun ustune palette 10 boyamistim buna yakin bir renk

isiksiz ortamda bu isikta ve flashta fotograftaki renk gibi ama dedigim gibi kullu alt tonlu degil

Bunun az koyusu benim ki. Yarim tup platin. 4/1 kullu kumral. 4/1 Kullu sari kullaniyorum. Senelerdir evde kendim boyarim herkes sorar nerde boyatiyorsun diye.

Palette 9.5 canım. Her markayı denedim diğerleri küllü yapıyor. Ben de saçımı platin yapmıştım ve 9.5 ile bu sarıya döndüm. Kendi rengi çıkan diplerini açmak için 10.5 kullanmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…