Altın Portakal'da görmek istemediğimiz kıyafetler!

ayy bende modacı olmak istiyorum :KK53: varya kesin bunlarla kafa buluyor bu kostümleri dikenler
:KK70::KK70::KK70:ah kapitalizm ah (doğru yerde kullandım dimi bunu:110:)

kapitalizm2.png

Son düzenleme:
esra- ceyda kardeşler bi trafik polisine sarhoş araç kullanırken yakalanıp hakaretler etmişlerdi hatırladığım kadarıyla. ama ne iş yaptıklarını bilmiyorum :KK70: bilen var mı :KK53:

bide bu pembe elbiseli baaayan içine çamaşır giymemiş dimi :KK53:
Onların işi medyatik olmak, bildiğim kadarıyla ailelerinin maddi durumu iyi, gezip olay çıkarırlar bu kardeşler, ciciş kardeşler diye yazınca tüm haberlerini bulursun:KK70:
Pembeli hanımın kumaşına dahi parası yetmemiş, terzisine borçlanmış, çamaşır alamamış:KK70:

Onların işi medyatik olmak, bildiğim kadarıyla ailelerinin maddi durumu iyi, gezip olay çıkarırlar bu kardeşler, ciciş kardeşler diye yazınca tüm haberlerini bulursun:KK70:
Pembeli hanımın kumaşına dahi parası yetmemiş, terzisine borçlanmış, çamaşır alamamış:KK70:
haha ama o kadar işine sadık o kadar idealist ki yinede o halde törene katılmış :KK70:
bi yerlere oturmamıştır inşallah. çok iğrenç onun oturduğu bi yere başkasının oturma ihtimali midemi bulandırıyo (kusma smileyi)

haha ama o kadar işine sadık o kadar idealist ki yinede o halde törene katılmış :KK70:
bi yerlere oturmamıştır inşallah. çok iğrenç onun oturduğu bi yere başkasının oturma ihtimali midemi bulandırıyo (kusma smileyi)
:KK70::KK70:
Zarif ve ölçülü bir dekolteyi güzel bulurum ama bu dekolte bile değil, dekolte olması için ortada elbise olması lazım:KK59:

:KK70::KK70:
Zarif ve ölçülü bir dekolteyi güzel bulurum ama bu dekolte bile değil, dekolte olması için ortada elbise olması lazım:KK59:

Kadın sanki eteğini sıyırmış her an tuvaletini yapacak gibi.

Belki de o elbiseyle tuvalette zorlanmasın demiş olabilirler.

Esra Sönmezer'in konsepti yerli malı haftasına mı ait ? o_O

Kıyafeti değil ama o kıyafeti giydiği için kendisini yerli malı olmaya aday gösterebilirim.

Altın Portakal artık sadece ödülün adı. Ödül töreni Uluslararası Antalya Film Festivali oldu sanırım.
Bu arada Tuğba Ekinci tuhaf olmaya çalışmış ama yanlışlıkla en normal olmuş aralarında :)

X