ayy saol kuzucumm aslında ben boyayalı iki haftaya yakın oldu ama renk dahada açılmaya başladı bundan sonra açık kumral felan boyamayı planlıyorum bi iki haftam daha var yeni boyamaya fikirlere açığımya çok güzel güle güle kullanın, ama aktıkça turuncuya dönüyo bu renk yabende kullandım
valla ben kendim boyamayla başedemedim, ne renk boyadıysam hep aktı suan görsen çingene gibiyim 5 renk saçım kahvenin en koyu tonundan, sarıya kadar herşey mevcut. baktım olmuyo ay sonu kuaföre boyatıcam ama renkte kararsızım yahuayy saol kuzucumm aslında ben boyayalı iki haftaya yakın oldu ama renk dahada açılmaya başladı bundan sonra açık kumral felan boyamayı planlıyorum bi iki haftam daha var yeni boyamaya fikirlere açığım
fotoğraf yüklersen yardımcı olmaya çalışırım canım ben beceriyorum valla hatta kuaförüm inanmıyor bunu sen boyamış olamazsın nerde boyattın felan diyo kuaförde boyatmak en iyisi ama onlarada güvenemiyorum açıcı felan kullanıyolar istediğin tonu tutturamıyolarmış bu sana çok gitti diye kakalıyolarmış forumda okuduklarımdan bu izlenimleri çıkardım valla bende oyüzden hep kendim boyuyorum şimdilik memnunum sende inşallah istediğin rengi tutturursunvalla ben kendim boyamayla başedemedim, ne renk boyadıysam hep aktı suan görsen çingene gibiyim 5 renk saçım kahvenin en koyu tonundan, sarıya kadar herşey mevcut. baktım olmuyo ay sonu kuaföre boyatıcam ama renkte kararsızım yahu
canım diplerle uçların aynı olması için önce uçları boyıycaksın sonra 3 parmak kadar bıraktığın dipleri ozaman aynı renk oluyoran itibariyle durum bukendimde boyarımda diplerle uçlar ayırır diye korkuyorum Eki Görüntüle 1453740
sevgili kk bayanları herkese merhabalar yeni saçlarım nasıl olmuş ben beğendim renk olarak belki sizede fikir verir dedim yorumlarınızı bekliyorum :)
önceki saçlarım flaşlı - flaşsız
Eki Görüntüle 1453673 Eki Görüntüle 1453674
yeni saçlarım flaşlı - flaşsız
Eki Görüntüle 1453682 Eki Görüntüle 1453683
an itibariyle durum bukendimde boyarımda diplerle uçlar ayırır diye korkuyorum Eki Görüntüle 1453740
saol canim :)ne güzel içine sinen bir renk olmuş.. güle güle kullan.. =)..
canım benim de böyleydi git kuaföre kumral boyat duz boya ondan sonra tek renk olucak sacın zaten :)an itibariyle durum bukendimde boyarımda diplerle uçlar ayırır diye korkuyorum Eki Görüntüle 1453740
canim orda sacim fönlü tabi ışığında etkisi var simdiki saçım daha bi parıl parıl o da boyaydi bebeim 10.1 ve 9.5 karisimi :)canım boyamadan önceki sacların mükemmelmis tam bir kumral ve parıl parıl.o da boya mıydı acaba doğal mıydı?gercekten bayıldım
valla cok doğalmks canım ya ama 10 ve 9 karısımına göre daha koyu normalde o renkler sarı ya,ben zaten acık sevmiyorum cok doğal durmus renk gerckten doğal kumral gibi:)kücük kız cocuğu sarısı:)canim orda sacim fönlü tabi ışığında etkisi var simdiki saçım daha bi parıl parıl o da boyaydi bebeim 10.1 ve 9.5 karisimi :)
evet canim nasil olsa ayni renk cikmiyo daha koyu oluyo diye ben hep acik renkler yapiyorum genelde hic koyu renk sevmiyorum :)valla cok doğalmks canım ya ama 10 ve 9 karısımına göre daha koyu normalde o renkler sarı ya,ben zaten acık sevmiyorum cok doğal durmus renk gerckten doğal kumral gibi:)kücük kız cocuğu sarısı:)