Saç Rengi ve Saç Boyama Altın karameli bir tutturamadım :(

seker86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
239
1
46
Zonguldak
arkadaşlar saçımda boya vardı ama öyle koyu bir boya değil orta tonlarda onun üstüne 1 ay önce altın karamel boyadım palette..diplerim 4 parmak kadar çok tatlı renk oldu ama sonraki bölümü yarım ton açıldı..
eveli gün yine altın karamel yaptım 2.boyamada tam kutudaki gibi olur dedi satan da..ama boyadım gene 1 ton açıldı ben ne zaman kutudaki rengi elde edicem kızlar ya dediğim gibi saçımın rengi şu an orta kumral gibi duruyor kacıncı boyada o renk olur sizce..

hayır her yerini boyuyorum hatta diplerim kendi saçım olduğu için ortadan başlayıp uçları boyuyorum son 15 dk kala dipleri boyuyorum..diplerimin açıklığında olsun istiyorum saçımın her yeri..kaçıncı boyamamda o kutudaki rengi elde edicem bilemiyorum..

valla canım aynı durumdayız, bence 4. boyamada anca tutacak. çünkü bakır - karamel vb iddialı renklerde herkes farklı sonuç alıyor, sabır lazım.

inat ettim zaten canım,rengi tutturana kadar ayda 1 altın karamel boyucam martın başında 3.boyamamı yapıcam.sizce ayda bir boyamam saçımı yıpratır mı lütfen cvp

saç rengini açtırmadan tutmaz o renk canım.bende kumral renk saçlarım bakır kumral için açtırmıştım aktıktan sonra altın karamel yaptım tuttu 2. seferdir boyuyorum kendim. aynı kutudakiyle birebir.

Son düzenleme:
saç rengini açtırmadan tutmaz o renk canım.bende kumral renk saçlarım bakır kumral için açtırmıştım aktıktan sonra altın karamel yaptım tuttu 2. seferdir boyuyorum kendim. aynı kutudakiyle birebir.

Arkadaş doğru söylemiş saç açma işlemi yapılmadan boya tutmaz. Neden satıcı ikinci boyamayı önermişki boya boyayı açmaz umarım saçların fazla yıpranmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…