• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Altın karamel ve tarçın bakır karışımı yapan var mı?

wizardd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
243
3
118
40
İzmir
Mrb arkadaşlar. Uzun zamandır saçlarımı altın karamele boyuyorum. ama gitgide saçlarım dahada iyice açıldı sarıya yakın bi ton oluştu. ilk boyamada çok iyiydi tonu 4, boyamada daha bi açık ton çıkıyor artık.acaba oksidanları diğer boyamalarda düşükmü kullanmak gerekiyor içinden 9luk oksidan çıkıyor 6lıkmı kullanmak gerek açılmaması için saçın ?
Beyaz tenimde çok soluk duruyo artık biraz daha bakır karıştırsam nasıl bir sonuç verir acaba? Deneyen varmı? Saçlarım çok uzun 3 kutu palette deluxe altın karamelle boyuyordum. Bu sefer 2 kutu altın karamel ve yine palettenin naturel tarçın bakırından 1 kutu aldım . Tek korkum kızıla yakın bir ton çıkması. Ben bakıra daha dönük bir karamel istiyorum. Karışımım doğrumu sizce

Son düzenleme:
bende merak ettim sacın önceden ne renkti altın karamelde kızıllık cok oluyormu benim sacım sarı palette aldım tutmadı :((((

Ben bu karışımı uyguladım daha önce. Oranlarını iyi tutturursanız çok hoş bir renk çıkıyor. Ama tabi burada beklentiniz de önemli. Ben bakır tarafı yoğun olsun diye yarım tüpten biraz daha fazla tarçın bakır koymuştum. bir tam tüp altın karamel Syoss kullanmıştım ve hoş bir renk olmuştu. Ama Syoss çok sıvı bir boya.. Pek beğenmedim o yönünü..

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar. Uzun zamandır saçlarımı altın karamele boyuyorum. ama gitgide saçlarım dahada iyice açıldı sarıya yakın bi ton oluştu. ilk boyamada çok iyiydi tonu 4, boyamada daha bi açık ton çıkıyor artık.acaba oksidanları diğer boyamalarda düşükmü kullanmak gerekiyor içinden 9luk oksidan çıkıyor 6lıkmı kullanmak gerek açılmaması için saçın ?
Beyaz tenimde çok soluk duruyo artık biraz daha bakır karıştırsam nasıl bir sonuç verir acaba? Deneyen varmı? Saçlarım çok uzun 3 kutu palette deluxe altın karamelle boyuyordum. Bu sefer 2 kutu altın karamel ve yine palettenin naturel tarçın bakırından 1 kutu aldım . Tek korkum kızıla yakın bir ton çıkması. Ben bakıra daha dönük bir karamel istiyorum. Karışımım doğrumu sizce

Denedinmi canim cok merakettim

Ben yaptım arkadaşım o karışımı. Birer kutu syoss altın karamel ve palette tarcın bakır karıştırdım. fotoğraf yüklüyorum. $2013-04-30 17.35.21.jpg $2013-04-30 17.36.12.jpg $2013-04-30 17.37.17.jpg $2013-04-30 17.40.20.jpg

1 kutu palette altın karamel ve 1 kutu tarçın bakır karışımını 6 ay kullandım..beğeneceğinizden şüpheniz olmasın istediğiniz gibi bakırı yoğun sıcak bir renk oluyor ama akma hızını göze almanız gerek :)

evt boyadım arkadaşlar sğolsun fotograF YÜKLEMİŞ ARKADAŞ ONU GÖREMEDEN BOYAMIŞTIM BEN . AYNEN ÖLE OLDU BENİMKİDE. ZEMİNİM ALTIN KARAMELDİ VE UZUN SÜREDİR KULLANDIĞIM BİR RENKTİ. ONUIN ÜZERİNE UYGULADIM 2 TÜP ALTIN KARAMEL 1 TÜP TARÇIN BAKIR. HER GÖREN ÇOK BEĞENDİ. ANCAK 2 HAFTADA AKTI. ESKİ RENGİM ALTIN KARAMELE DÖNÜŞTÜ TEKRAR. BU SEFER PALETTE DELUXE YOĞUN BAKIRLAMI KARIŞTIRAYIM ACABA. NATUREL SERİSİNDELİ TARÇIN BAKIR SAÇIMI ÇOK KURUTTUĞUNU FARKETTİM. BU SWFER ÖLE KULLANIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

Canım tşkr.ler fotograflar için. Benim saçım çok uzun olduğundan 2 tüp karamel 1 tüp tarçın bakırı kullandım ucu ucuna yetti. Senin nasıl 2 tüp yetti anlamadım. Ama güzel olmuş.ben bu sefer yoğun bakır +altın karamel karışımı yapmayı düşünüyorum yine palette deluxe serisinden.

canım karışımı doğru düşünmüşsün, ama kolestonla denemelisin bence . umarım hayal ettiğin gibi olur ;)

koleston hakkında hep olumsuz yorumlar okudum çook koyu çıkarıyomuş tonları bu yüzden elim gitmiyo ona. palette deluxe den memnunum zaten.

kızlar bende denemekistiyorum .şuan saçlarım akmış durumda kahv bakır bpoyamıştım.hoş bakırımsı tonlarda oldu ama bu fotoğrafaki ton tam sitdiğim ton. saçlarım omuzumu biraz geçiyor. bir kutu altın karamel ve birkutu tarçın bakır karışımı yeterli olur mu

evt boyadım arkadaşlar sğolsun fotograF YÜKLEMİŞ ARKADAŞ ONU GÖREMEDEN BOYAMIŞTIM BEN . AYNEN ÖLE OLDU BENİMKİDE. ZEMİNİM ALTIN KARAMELDİ VE UZUN SÜREDİR KULLANDIĞIM BİR RENKTİ. ONUIN ÜZERİNE UYGULADIM 2 TÜP ALTIN KARAMEL 1 TÜP TARÇIN BAKIR. HER GÖREN ÇOK BEĞENDİ. ANCAK 2 HAFTADA AKTI. ESKİ RENGİM ALTIN KARAMELE DÖNÜŞTÜ TEKRAR. BU SEFER PALETTE DELUXE YOĞUN BAKIRLAMI KARIŞTIRAYIM ACABA. NATUREL SERİSİNDELİ TARÇIN BAKIR SAÇIMI ÇOK KURUTTUĞUNU FARKETTİM. BU SWFER ÖLE KULLANIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

canım palette mi kullandın marka olarak?

peki saçınız önceden ne renkti bende o rengi tutturmak istiyorumda

Saçlarımı bu renge boyatmadan önce palette altın Parıltılı moccayla boyamistim koyu kumral gibiydi sac rengim. Kuafore gittim açtı saclarimi önce sonrada sacmasapan istemediğim sarımsı bi renge boyadi. Bende kendim bu karışımı aldim boyadim. Saclariniz koyu renk degilse, boya yoksa yada actirirsaniz bu rengi yakalayabilirsiniz.

Ama sık sık boyamak lazim gerçekten zor bakmasi aktikca sarimsi bir renge dönüşüyo. Ama seviyosaniz bu rengi deneyin bence içinizde kalmasın :)

Canım tşkr.ler fotograflar için. Benim saçım çok uzun olduğundan 2 tüp karamel 1 tüp tarçın bakırı kullandım ucu ucuna yetti. Senin nasıl 2 tüp yetti anlamadım. Ama güzel olmuş.ben bu sefer yoğun bakır +altın karamel karışımı yapmayı düşünüyorum yine palette deluxe serisinden.

Rica ederim. Saclarim uzun ama ince telli cok cansiz o yuzden tam geldi 2 boya. Guzel olabilir aslinda. Denemeden bilemiyoruz sonucta :) umarim istediginiz rengi yakalarsiniz.

$altın karamel.jpg $Fotoğraf0369.jpg

altın karamel ve bakır karamel saçım. bakır karamelde 2 tüp altın karamel ve 1 tüp yoğun bakır palette deluxe kullandım uzun saçlarım anca yetti

Eklentiler

• $karanlıkta bakır karamel.jpg
    $karanlıkta bakır karamel.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 3.119
Son düzenleme:
Back