• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Altın Karamel Saçlarımı Yeni Boyadım.. RESİMLİ..

naniq09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
193
3
66
$100_0915.jpg $flaşlı hali.jpg $100_0928.jpg $100_0929.jpg

ilk 2 resim boyamadan önceki hali. dipler siyah 2 cm kadar karışık 2 3 renk olmuştu artık. 1.resim flaşsız gün ışığında 2. resim flaşlı çekildi, 3.resim flaşsız gün ışığında, 4.resimde flaşlı çekildi. Palette Altın Karamelle boyadım. Açık konuşmak gerekirse koyu tutacağını düşünerek boyamıştım baya baya açık tuttu. yani çokda beğenmiş değilim açıkçası yoğun bi bakır görünümü var çünkü ben daha kahverengi bişey bekliyodum dediğim gibi koyu tutar diye düşünmüştüm ama yanılmışım. altındada Loreal köpük boya 70 numara var. sorunuz olursa seve seve cevaplarım.

Son düzenleme:
çok hoş ben beğendim bu traz renkleri beğeniyorum yüzünüz görünmediği için aslında tamda yorum yapamıyorum ama renk gayet güzel.güle güle kullanın

çok hoş ben beğendim bu traz renkleri beğeniyorum yüzünüz görünmediği için aslında tamda yorum yapamıyorum ama renk gayet güzel.güle güle kullanın

ya aslında bana kalsa yüzümü gösteririmde eşimle aramızda sıkıntı çıkmasın diye böyle koydum :) yorumun için çok teşekkür ederim ama dediğim gibi sanırım 1 2 haftaya kadar yine köpükle koyuya boyarım gibi geliyo..

ya aslında bana kalsa yüzümü gösteririmde eşimle aramızda sıkıntı çıkmasın diye böyle koydum :) yorumun için çok teşekkür ederim ama dediğim gibi sanırım 1 2 haftaya kadar yine köpükle koyuya boyarım gibi geliyo..

hayır bence sakın yapmayın derim..çok güzel bir rengi var..ayrıca boyadıkça saç keçe gibi oluyor çok zor oluyor sonrasında.bende sizin gibi üst üste boyadım.upuzun saçlarımı kesmek zorunda kaldım.benim şuan kakao kahve.uzun bir sürede değiştirmeyeceğim.sizin gayet güzel rengi dğiştrimeyin yada düşünün derim..koyudan açığa geçmek çoook zorr

hayır bence sakın yapmayın derim..çok güzel bir rengi var..ayrıca boyadıkça saç keçe gibi oluyor çok zor oluyor sonrasında.bende sizin gibi üst üste boyadım.upuzun saçlarımı kesmek zorunda kaldım.benim şuan kakao kahve.uzun bir sürede değiştirmeyeceğim.sizin gayet güzel rengi dğiştrimeyin yada düşünün derim..koyudan açığa geçmek çoook zorr

yok yok bende zaten koyuya geçmeyi düşünüyorum bu bana biraz fazla açık geldi. kahvenin hafif ışıltılı bi tonu olabilir mesela.

Back