slm canlarım.benım bır tane eltım var.esının ısı sebebıyle buraya yakın ama baska sehırdelr.evlendıklerınden berı boyle.eltrım hıc konuısmaz.sureklı kendını agırdan satan bır yapısı var.benım gıbı konuskan degıl.ben de tersıne sureklı konusurum.herseyı herkesle paylasırım haksızlıga falan gelemem konuskanım yanı.o da bır sıkıntısı oldugunda hep esıyle halledwer.o esıne soyler ve esı halledr.mesela kaynanamı arar kaynım anne kaynanama gıdın sorun falan der eltımın annesını y6anı.kaynanamda emır buıyuk yerden ya....gıder....hanı oglu soyluyor ya.benım kıde tam tersı.hıcbırseye dıkkat etmez.ne o9lmus ne bıtmıs bılmez bıle.gecen eltım geldıgınde bana dugunde takılan sette pazarlık yaptılar bıde dedı.utanmadan gelınlerıne aldıkları seyın pazarlıgını yapıyorlar falan....hanfendıye bu dert olmus.ama bana dert olan bırak pazarlıgı bana set alınmadıkı....sımdı anlıyorum ıste dugun fotograflarımda bombos..ne altın var ne bıse...bıde eltım yenı dogum yaptı....ondada yarım altın taktı kaynanam cocuga.onuda begenmemıs.ayı ya babaanne yarıma altınmı takarmıs dıye suratını astı.kendıde soylendı bana baya der yandı.bende....bana altın takılmadı dogumda dedım...aa dedı sasırdı.nasıl takmazlar ya falan.bewn bıde hamıle oldugumu ogrendıklerınde bılezık beklıyordum dedı.kaynıma soylemıs kac defa annene soyle bılezık alsın dıye...ya aklım almıyor.ınsan degerı altınlamı olculuyor.yada benmı bu kadar deger vermıyormusum.yanı bu aslında bu kadar buyutulecek bısemı kızlar.sız boyle seyler yasadınızmı.....zorakı takılıyorsa bıle takılması sartmı sızce...sımdı ona benden dahamı cok degr verılmıs oldu