ayy altınla bozmuş millet kafayı
içinden gelen,gönlünden kopan takar,kopmayan takmaz
hiiiiiiç umrumda olmaz
ne bir bilezikle altınla zengin olurum,ne de bir bilezikle altınla batarım
her fırasatta soylerkaynanam setı kaynım aldı dıye.yanı kaynımın parasıyla aldılar.benım kocamında parası olsaydı alınacaktı demekkıcanım eltin doğru yolda kendini agırdan satıyor daima kocasının ve ailenin gözünde önde olacak.sen benim gibi konuşkan ve doğal yapınla cok d adeger görmiceksin neden çünkü biz zaten insanlar için cantada kekliğiz sorun yapamyız huzur bozmayız..bu arada altın bence d eboş ama nasıl olur d adüğün resimlerin boş olur bi set bile takmadılar evlenirken sen ve ailen seyirci mi kaldınız?hayır cok fakirlerse ona nasıl takıldı bence birazcık değiştir kendini hakkını ara.
mühim olan altın değil canım...mühim olan aynı değeri vermek...bi taraf ezilirken bi tarafı yükseltmemek
canım seninle aynı şeyleri yaşadım ve çok üzüldüm bende konuşkan ve güler yüzlüyüm eltim değil ama kaynanam ona daha düşkün ben doğum yaptım bebeğime takı taktı eltim doğum yaptı ona gitti kalın bir bielezik taktı ilk zamanlar bende kafaya takıyordum ama artıkkk amannnnnnnnn ne halleri varsa görsünler diyorum ama iyiler değerli olmuyor malesef eltim bişey olunca hemen ortalığı ayağa kaldırır ama ben hiç bişey yapmam sakin kalırım ama o daha kıymetli sen bence hiç bir şeyi takma eşinle mutluysan gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?