Altın iğne yaptıranlar

alyevav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
595
651
103
Selam hanımlar. İlk seans altın iğnemi yaptırdım. Karar sürecimde bu platformda konu ile ilgili pek yorum göremedim. Bu nedenle seans seans deneyimlerimi paylaşmak ve sizin yorumlarınızı okumak istedim . 27 yaşındayım, polikistik overim var ve bitmek bilmeyen akne sorunu yaşıyorum. Aslında aktif aknelerim oldukça azaldı fakat lekeler ve çukur şeklindeki skarlar asla geçmedi. Pekçok cildiye doktoruna gittim, çeşitli ilaçlar, serumlar, kremler kullandım ancak şifa bulamadım. Bir kliniğe müracaat ettim ve doktorum altın iğne önerdi. İlk seansımı yaptırdım ve yaklaşık %25’lik bir düzelme olduğunu düşünüyorum.Evet acılı bir işlem ama dayanılmayacak bir acı değil. İlk 4-5 gün yüzünüzde iğne izleri belirgin oluyor ama dışarı çıkamayacak vaziyette olmuyorsunuz, günlük hayatınıza devam edebiliyorsunuz tabi bolca güneş kremi ile. Ayrıca işlemi yaptırmadan evvel bepanten ya da madecasol kremi hazır edin. Ayın 18”inde ikinci seans tedavimi göreceğim. Deneyimlerimi aktaracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…