• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın Çilek

YAKAMOZ1456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
20
0
36
İstanbul
ALTIN ÇİLEĞİ tanıyalım. Altın Çilek dünyanın lif oranı en yüksek meyvesi olduğu iddiasındadır. Lif oranı en yüksek olan bitkilerden biri olarak ZAYIFLATICI ÜRÜNLER arasında yerini almıştır. Lifli meyvelerin ortak özelliği uzun süreli ve gerçek bir tokluk hissi uyandırması ve iştahınızı kapatmasıdır. Lifli gıdalar su kaybına sebep olmadan yağ yakımını arttırma özelliğine de sahiptir. Yapılan araştırmalara göre en fazla lif içeren bitkilerden bile birkaç kat daha fazla lif içeren yapısı onu bu sıralamada birinciliğe yükseltmiştir.

kıslar baska bir siteden alıntıdır yukarıdaki yazılar kullanan duyan varmı ?

canım sen gıda takviyesi olarak kullanmıssın galiba ben mısır carsısında kurusu satılıyormus kilosu 60 tl miş.onu merak ediyorum kullanan varmı acaba.

altın çileğin hapın mı kullandınız ben de aldım 2 gün oldu gerçekten işe yarıyor mu,felakt şekilde gaza gelmeye ihtiyacım varrrrr :3:

arkadaşım 1. sayfada linkvermişsin ama ben oraya giremeim nedense??
bende duydum veçok merak ettim bende altın çileği .. peki kullanan arkdaşlara soruyorum acaba kuru meyve olarak mı yediniz yada kapsüllerini falan mı kullandınız.. birde kilo vermişsiniz çok güzel tamam ama burakınca kilo alımı oluyo mu??

baharatçılarda var arkadaşlar ilacını değilde doğal olarak alıp yiyin derim ben kilo verdirdiğini duymuştum ama daha biçok şeye iyi geldiğini de biliyorum ben nezaman bizim aktarcının önünden geçsem küçük bi poşet alırım eve gidene kadarda yerim hoş mayhoş bi tadı var:61:

kişiye göremi değişiyor bilemiyorum ama ablam kullandı 2kilo aldı ama görünüş olarak kilo vermiş gözüküyor toparladı biraz. diğer akrabalarımızdan kullanan oldu bir etki olmadı bende 10 gündür kullanıyorum henüz bişey yok kapsülünü kullandık hepimiz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/437618-uyari.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X