• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

altin cilek ve dogadan form cayiyla zayiflama

cr3mah

KARTALİÇE
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
120
25
133
slm arkadaslar,
diet ile birlikte yapildiginda cok daha faydasini görebileceginiz bi ipucu.
aciktiginiz yada tatli kriziniz tuttugu zaman 3 4 tane altin cilek atin agziniza.. (taze)
biliyorum cok pahali ama bikere 100 gr. alirsiniz nerdeyse 1 haftalik cikolataniza sayarsiniz.
bide her sabah bi sürahi form cayi yapin kendinize (özellikle DOGADAN FORM CAYI olsun, digerlerini denedim en iyisi bu) icine yarim limonu sikin ve isteginize göre bi tutamda tarcin atabilirsiniz..
ben sabah is yerimde hazirliyorum kendime.. 8den 12ye kadar 1 litrelik sürahimda cayimi ve 2 litrelik sürahimda ilik su iciyorum.

EN ÖNEMLISINI UNUTMUSUM.. : AKSAM YATMADAN ÖNCEDE BIR FINCAN DOGADAN FORM CAYI ICIN.. (LIMON SIKIP)

eger iyi bi dietle /ki burda cok iyilerini okudum ve print yaptim denicem:) beraber uygulanirsa gercekten cok ise yariyor..

ben 74 kiloydum dietimle (isterseniz ilerleyen zamanda onuda burda paylasirim) 69a düstüm.
su an diete uymuyorum ama dikkat ettigim icin ve altin cilek ve form cayimdan vazgecmedigim icin sabahlari git gide kilom azaliyor bu sabah 68,5 kiloydum.

aci biber losyonlu vibro shape faciam olmasaydi veee yürüyüslerimi aksatmasaydim daha fazla kilo vericektim eminim ..

Son düzenleme:
canım elma sirkesini de deneyebilirsin. daha hızlı sonuç veriyor. ben diyet programımı yazdım anasayfada görebilirsin. başlığı 1 ayda 5 kilo verdim. kaçamaklarıda yazdım altta.

elma sirkesinide denedim canim, ama su agizdan agiza dolasan migde delinmesine yol actigi haberleri beni korkuttu :( bende baska cözümler buldum :)

Back
X