• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın Çilek Meyvesi Zayıflatır mı ??

Arkadaşlar ben en sonunda gittim altın çileğin meyvesin aldım inşallah fayda eder kapsülü ve hapını alcaktım ama yan etkileri var die yorumlar gördüm başka sitelerde bende vazgeçtim meyvesini aldım sşzce etkili olurmu bu ikinci günüm:44: :44: :44:

zayıflamak için değil de sağlık için yenmeli diye düşünüyorum. ben yiyorum çok faydalı bir meyve olduğunu biliyorum.zayıflamaya pek katkısı olmadı bende.

Arkadaşlar ben en sonunda gittim altın çileğin meyvesin aldım inşallah fayda eder kapsülü ve hapını alcaktım ama yan etkileri var die yorumlar gördüm başka sitelerde bende vazgeçtim meyvesini aldım sşzce etkili olurmu bu ikinci günüm:44: :44: :44:

aktarlar da vardır sanırım değil mi :37:

Ben tazesini bulabiliyorum burda (almanya).Ben iyi bir ödem söktürücü oldugunu düsünüyorum.Haftada 300 gr tüketiyorum.Hem cok saglikli,hemde tatli istegini törpülüyor

arkadaşlar icinizde altın çilek meyvesini kulanıpta kilo vereniniz oldumu cevap yazarsanız sevinirim şimdiden tşk ler....

arkadaşlar bu hafta bime altın çilek geliyor,
almayı düşünüyorum.
kullananlar memnun mu, kaç tane yiyorsunuz.

bilgi verirseniz sevinirim.

altın çilek kilo verdirmez arkadaşlar (ardarda pek çok uzman doktor açıklamasını yaptı bunun ), başbakan kullandığı için birden popüler oldu, sanırım kendisinde şeker hastalığı varmış ve altın çilek de şeker hastalarının gönül rahatlığıyla yiyebileceği nadir meyvelerden olduğu söyleniyor, o da dozunu aşmadan.

http://www.tumkoseyazilari.com/yazar/drelif-guveloglu/30-04-2011-sekeri-dengeler.html

Son düzenleme:
kızlar, hiç bir şey tek başına zayıflatmaz. inanmayın. hele yenen bir şeyin "zayıflatması" mümkün değil, millet diyet bisküvileri de zayıflatır diye alıyor tıka basa yiyor, sonra niye zayıflamıyorum diye yakınıyor. her şeyde kalori var, diyet olması demek onun kalorisinin olmaması demek değil, azaltılmış demek. çok yerseniz, dengesiz yerseniz kilo alırsınız/veremezsiniz.

ayrıca bu haplardan filan almayın. sahtekarlık hepsi. 1 kişi de duymadım kilo veren. yan etkileri de cabası...

yediklerinizin besin değerlerine dikkat ederseniz zaten kilo verirsiniz, mantıklı işler yapalım, işin ucunda sağlık var.

altın çilek de bir meyve, başka bir extra özelliği yok. her doğal yiyeceğin fayda sağladığı şeyler var elbet, bu da şeker hastalarının tüketebileceği bir meyve. büyütmeyelim o kadar.

bilmiyorum da bugun aksam haberlerinde bi hanimin bu meyvenin ilacindan hayatini kaybettigini soyleye soyleye bi hal oldular.. aman bilincsiz almayin su moda olan haplari..

Altın çileğin birde meyvesini kullandım kızlar bir ay sonra şiddetli baş dönmeleri yeşil ve sarı ne oldunu bilmediğim kusmalar ishal şeklinde doktora gittim doktor zehirlenmiş olabileceğimi söyledi altın çileği bıraktım eski halime döndüm spor yapıyorum herşeyin fazlası zarar yemeyin de inanmayında zayıflatmıyor

kızlar bir ara ben de kullandım ama keşke kullanmasaydım diyorum son haberleri duyunca. biliyorsunuz bu hapı kullananlardan ölenler ve felç kalanlar oldu. Aman dikkat. Vücudumuza ne etki ettiğini bilemiyoruz.

Back
X