kızlar altın bronzluk için neler yapılmalı fikri olan var mı ? kararmak istemiyorum tatlı hoş bi renkte bronzlaşmak istiyorum tenim buğday rengi bundan 2 sene önce niveanın altın bronzluk serisi vardı şuan piyasada yok üretilmiyor. O tarz bişey arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Spreyli solaryuma giriyorum ben tamda söylediginiz gibi bir renk elde ediyorum, 3 rengi vardi ben ortayi
kullaniyorum isil isil cildimin rengi. Sadece elimin icine az krem sürdügüm icin biraz boyandi onun disinda süper ve saglikli tavsiye ederim.
kızlar 2 haftalık bodrum-çeşme tatilimden yeni döndüm ve altın bronzluğu sağlamış durumdayım çok mutluyum
nasıl mı tabiki lancaster ileherkese şiddetle tavsiye ederim ben sprey şeklince 10 faktörlü bronzlaştıcı yağını kullandım inanılmaz güzel bir bronzluk sağladı hemen deneyin
Spreyli solaryuma giriyorum ben tamda söylediginiz gibi bir renk elde ediyorum, 3 rengi vardi ben ortayi
kullaniyorum isil isil cildimin rengi. Sadece elimin icine az krem sürdügüm icin biraz boyandi onun disinda süper ve saglikli tavsiye ederim.
spreyli solaryumda neyin nesi yaa:82:
hollywood bronzlugu kulaga cok hos gelıo ılk kez duydum nerden buldun bunu ya ben de denemek ıstıorummm
o bu şu deilde ben aktardan içinde bağdem, havuç,kakao,ceviz yağlarından oluşan bir karışım aldım.Normalden çok daha etkili.ve süperrrrr bronzlaştırıo:)