Güneş Kremleri Altın Bronzluk

Güneş kremleri, bronzlaşma

yumyumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
170
54
kızlar altın bronzluk için neler yapılmalı fikri olan var mı ? kararmak istemiyorum tatlı hoş bi renkte bronzlaşmak istiyorum tenim buğday rengi bundan 2 sene önce niveanın altın bronzluk serisi vardı şuan piyasada yok üretilmiyor. O tarz bişey arıyorum önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

ben niveanın bronzlaştırıcı spreyini aldım bugün haftaya inş. kullanıcam bakalım nası bi etki yapıcak...yalnız alırken satıcı ilk 1-2gün yüksek faktörlü krem kullanıp daha sonra kullanmaya başlamamı söyledi yoksa çok yanarsın dedi.ama ben günü birlik gidicem için denize o şekilde kullanamam...yani sezonu direk olarak bronzlaştırıcı yağla acıyorm

:82: bende altın bronzluk istiyorum.. kararmak istemiyorum.. havuç yağı felan denesemmi acaba.. yoksa yağ mı alsam çok kararsızım

Spreyli solaryuma giriyorum ben tamda söylediginiz gibi bir renk elde ediyorum, 3 rengi vardi ben ortayi
kullaniyorum isil isil cildimin rengi. Sadece elimin icine az krem sürdügüm icin biraz boyandi onun disinda süper ve saglikli tavsiye ederim.

spreyli solaryumda neyin nesi yaa:82:

kızlar 2 haftalık bodrum-çeşme tatilimden yeni döndüm ve altın bronzluğu sağlamış durumdayım çok mutluyum

nasıl mı tabiki lancaster ile herkese şiddetle tavsiye ederim ben sprey şeklince 10 faktörlü bronzlaştıcı yağını kullandım inanılmaz güzel bir bronzluk sağladı hemen deneyin

ben de tan deepener ürününü kullandım lancesterin
çok hızlı kızarmadan bronzluk sağlıyo
eminim yağı da başarılıdır çok

hollywood bronzlugu kulaga cok hos gelıo ılk kez duydum nerden buldun bunu ya ben de denemek ıstıorummm

spreyli solaryumda neyin nesi yaa:82:

Uzun süredir girmiyordum kusura bakmayin, spreyli solaryum yaklasik 2 senedir falan var burda bir makine icine sectiginiz renk spreyi takiyorlar,
dus kabini gibi kapatip giriyorsun yaklasik 4,5 dakika sürüyor makine yukaridan asagiya püskürtüyor spreyi sonra talimat veriyor dönmen icin ,
belirli ayak koyma yerleri var ona göre talimatlari uyguluyorsun.ILk anda pek belli olmuyor 6,7 saat sonra tam olarak istedigin ten rengine ulasiyorsun
ve benim icin en önemlisi cildim zarar görmüyor ve kirismiyor tavsiye ederim en azindan saglikli bir yöntem.

hollywood bronzlugu kulaga cok hos gelıo ılk kez duydum nerden buldun bunu ya ben de denemek ıstıorummm

o bu şu deilde ben aktardan içinde bağdem, havuç,kakao,ceviz yağlarından oluşan bir karışım aldım.Normalden çok daha etkili.ve süperrrrr bronzlaştırıo:)

o bu şu deilde ben aktardan içinde bağdem, havuç,kakao,ceviz yağlarından oluşan bir karışım aldım.Normalden çok daha etkili.ve süperrrrr bronzlaştırıo:)

kızlarrr beyaz tenliysenizzz egerrrr kesinlikle ama kesinliklee havuç ya da kayısı yagı kullanmamalısnızz çnküü pancar gibi gezinirsiniz ortalıkta.... güzel bi bronzluk elde etmek için saaaf orjinal bir zeytinyagı kulanmalısnız... bebe yagı ve kakao yagı daaa cok hos bi bronzluk verio

altın bronzluk ıcın aktardan havuç yagı alman gerekıyor .. gecen sene ben o sekıdle yandım harıkaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…