Altın bozdurmak için doğru zaman mı?

?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 8 100,0%

• Ankete Katılan
    8

Passifloraetkisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
992
1.290
43
Merhabalar kk hanımları
Altın almaktan satmaktan hiç anlamayan biriyim sizlere sormak istedim. Bu hafta içerisinde acil nakite ihtiyacım var ve bir miktar altın bozdurmayı düşünüyorum sizce doğru zaman mı ?

Merhabalar kk hanımları
Altın almaktan satmaktan hiç anlamayan biriyim sizlere sormak istedim. Bu hafta içerisinde acil nakite ihtiyacım var ve bir miktar altın bozdurmayı düşünüyorum sizce doğru zaman mı ?
Şu an altın düştü baya çıkmasını brkle derim bende bekliyorum

Altın çıkmaya başladı kaçtan almıştınız ona göre kar zarar hesaplaması yapılır ama şuan bozdurulacak dönem değil yazın mutlaka çıkar başka nakit yoksa yapacak bişey yok

Altın çıkmaya başladı kaçtan almıştınız ona göre kar zarar hesaplaması yapılır ama şuan bozdurulacak dönem değil yazın mutlaka çıkar başka nakit yoksa yapacak bişey yok
Altını ben almadım borcunun karşılığı olarak verdi arkadaşım ve borcu bin beşyüz liraydı verdiği zaman değerinin o olduğunu söyledi

Bence yaz a doğru bozdurun o dönem çıkacaktır çünkü
Aynen. Ben takip ediyorum zaten ama arkadaş anlamıyormus bı islerden şu an düşüyor ama nereye kadar düşebilir illa ki çıkacak yazın düğünler falan olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…