• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın aşınır mı lütfen bakar msnz

Kutbettin

Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
2.062
3.059
83
Merhaba kızlar konuyu nereye açacagımı bilemedim. Dün 14 ayar alyans aldım bugün aşındığını farkettim eşim gelsin işten kuyumcuya gidecez ama gitmeden merak ediyorum 14nayar altın aşınır mı acaba. İlk defa altının aşındığını gördüm. İçime şüphe girdi dolandırıldık mı acaba. Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi.

Eklentiler

• Screenshot_20220513-135749_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20220513-135749_WhatsApp.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 118
Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Hiç duymadım ve görmedim, geçen yıl kayınvalidem kaç yıllık 2 tane yüzüğünü hediye etti hiç bir aşınma falan yok. 40 50 senelik yüzükler, ama bilemicem kendi alyanslarım da da olmadı 2,5 yıldır bir aşınma vs durumu

Hiç duymadım ve görmedim, geçen yıl kayınvalidem kaç yıllık 2 tane yüzüğünü hediye etti hiç bir aşınma falan yok. 40 50 senelik yüzükler, ama bilemicem kendi alyanslarım da da olmadı 2,5 yıldır bir aşınma vs durumu
Yaa o zaman iade edeyüm ben. Ya kabul etmezlerse ne yapsam acaba kabul etmezlerse eşimle yüzgöz olmalarından korkuyorum. Çünkü 24 saat bile olmadı ve doğru dürüst takmadım bile

Yaa o zaman iade edeyüm ben. Ya kabul etmezlerse ne yapsam acaba kabul etmezlerse eşimle yüzgöz olmalarından korkuyorum. Çünkü 24 saat bile olmadı ve doğru dürüst takmadım bile
Kesin sahte. Fiş almadınız mı? Polise gider, şikayetçi olursunuz.

Merhaba kızlar konuyu nereye açacagımı bilemedim. Dün 14 ayar alyans aldım bugün aşındığını farkettim eşim gelsin işten kuyumcuya gidecez ama gitmeden merak ediyorum 14nayar altın aşınır mı acaba. İlk defa altının aşındığını gördüm. İçime şüphe girdi dolandırıldık mı acaba. Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi.
Dünden varmi idi .

Muhtemelen altın değil altın kaplama yüzük. Kendi yüzüğüm 14 ayar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta vurduğum yerlerde çentik var ama böyle aşınma falan yok.

Kabul etmeme lüksü yok bana göre fiş vs aldıysanız üzerinden zaman geçmeden hemen bugün gidin iade etmek istediğinizi söyleyin , sorun çıkarsa da polise gidersiniz

Back