• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300

phia

İçimdeki Minik Kalp
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
3.189
56
358
Merhaba bayanlar...
Bu yöntemi birçoğunuz bir şekilde duymuş olabilir, belki denemiş olanlar da vardır.
Bu yöntem eski zamanlardan günümüze dek gelmiş olan ve yurt dışında da bilinen bir yöntem ve yabancı internet sitelerinde de mevcut, hatta videoları bile var... (Bio enerjik bir yöntem sanıyorum)
Çevremde birçok kişide denedim zamanında ve gerek evlilik yaşı, gerekse çocuklarının sayısı cinsiyetleri hep doğru çıktı. Hatta öyle ki rahmine yerleştikten sonra düşük yaşayan (erken düşük değil dikkat) bir tanıdığımın ve başka bir kişinin kürtaj olduğu bebeği bile çıktı bu yöntemle. Annemin arkadaşı idi birisi ve göz yaşlarını tutamadı, çok kötü oldu...
Bu yönteme inanırsınız-inanmazsınız bilemem, ben gözlemlerimce ve denediklerimce söylüyorum, belki sizler de denersiniz diye...
Şimdi yöntem şu kızlar;

Evlenme Yaşı İçin;

Malzemeler:

1 altın alyans (taşsız)
Bakılacak kişinin saç teli
1 bardak su

Kopardığınız saç telini altın alyansa bağlayın. (Düğüm yerinin ucu sarkmasın yalnız, koparın)
Sonra bir bardak suyu bakacağınız kişi 3 İhlas suresi ve 1 Fatiha suresini okuduktan sonra hiç konuşmadan ve konsantre olarak bardağın yarısına kadar su bırakacak şekilde 3 yudumda içsin.
Sonra o altın yüzüğü avucunun içinde sımsıkı tutup bıraksın.
Sonra saç telinin ucunda bulunan alyansı bardağın içine sokun, ama sakın suya değmesin ve ne siz ne yanınızdakiler hiç konuşmasın.
Elinizi çok iyi sabitleyin bardağın içinde.
Bir müddet sonra hareketlenme başlayacak.
Yüzüğün bardağa her çarpışını doğru bir şekilde sayın (sayma işlemini de içinizden yapmalısınız, hiç konuşmak, fısıldamak yok), yüzüğün kendiliğinden durduğu sayı sizin evlilik yaşınız olarak çıkıyor...
Yalnız tamamen durduğuna emin olmalısınız.
Eğer çok az durup yine devam ediyorsa, kişi o yaşta başından önemli bir olay geçirmiş sayılıyormuş. (Bu noktada çok emin değilim ama).
Siz en son tam olarak durduğunu evlilik yaşı olarak saymalısınız...
Baktıktan sonra o suyun tamamını içiyorsunuz...
Yalnız tüm bunları yaparken hiç konuşmamalı, gülmemeli ve tamamen konsantre olmalısınız.
Kaç kez yaparsanız yapın sonucun aynı olduğunu göreceksiniz kızlar
:34:

Gelelim kaç çocuk olacağı ve cinsiyet bölümüne...

Kaç Çocuk ve Cinsiyet İçin;

Yine saç teli bağlı olan yüzüğü sol avucunda sımsıkı tutup (3 İhlas suresi 1 Fatiha suresi eşliğinde) açıyor ve diğer elinizle yüzüğü sol avucunuza 3 kez dokundurup çekin ve sonrasında yüzüğü elinize değmeyecek şekilde az yukarıdan tutup sol avucunun üzerine sabitliyorsunuz. (Sol avuçta tutma ve uygulama sebebi kalbimizin o tarafta oluşu)
Yüzüğün dikey ya da yatay hareketi yani ileri-geri sallanması erkek bebek demek.
Yüzüğün dairesel hareketi ise kız bebek demek.
Bu işlemi her defasında sol avucunuzda sımsıkı tutup bırakarak yine 3 kez dokundurup sonrasında sol elinizin yukarısından diğer elinizle salladığınız yüzük avucunuz üzerinde sabit kalıncaya dek tekrarlıyorsunuz.
Çıkan sonuçta; sırasıyla cinsiyetleri ve kaç çocuk olduğu/olacağı belirlenmiş oluyor...

Benim ve eşimin evlilik yaşımız doğru çıktı. (Evli olan yaptığım kişilerin de doğru çıktı)
Çocuğumuz ise 3 tane görünüyor, bakalım...
Bu arada bu yöntemi eşlerinize de yapabiliyorsunuz gerek evlenme yaşı gerek çocuk için, aklınızda olsun, erkeklere de uygulanıyor yani...
Tabi ki herşeyi Rabbim bilir, fakat bunlar eski çağlarda kadınların kullanılıp doğruladığı ya da var saydığı bir yöntemmiş. Tıpkı diğer cinsiyet tahmini yöntemleri gibi...

Bir anket de açıyorum topiğe ve lütfen deneyecek olanlar konsantre olup o şekilde uygulayıp ankete katılsınlar...

Ama cinsiyet için geri dönüşler topiği cevaplama yoluyla da olsun, en azından dünyaya gelmiş bebekler için, ya da ultrasonda kesin belli olanlar için...
Bakalım, biz de buradan Kadınlar Kulübü istatistiği çıkaralım
:31:

Son düzenleme:
ben bunu hep yapıyorum ve yaptığım kişilerin evlilik yaşları bebek cinsiyetleri hep doğru çıkıyor =) annemle babam da dahil =) hatta evlendiği yaşı bilmeden baktığım insanlarında doğru çıkıyor. kendime yaptığımda ve yapılanlarda hep 22 çıkıyor ve ben 4 ay sonra 22 oluyorum ama sevgilim yok :27: eğer tutarsa tamam diyeceğim yani :9:

evlilik yaşı ilginçmiş ama çocuklu olanı anlamadım ben. su yok mu onda? :)

Evlilik yaşı olanda bardaktaki kalan suyu içiyorsun.
Sonra çocuk için su falan yok.
Yine okuyup avucunun içine alıp bırakıyorsun, sonra uygulamaya başlıyorsun...

Herkesde doğru çıkan cinsiyet tahmini bende iki çocuğumda da yanlış çıktı. İkisinde de kız döndü ama ikisi de oğlan...

Uygulaman esnasında bir şey atlamış olabilirsin belki de yüzüğün gidişini farklı yorumlamışsındır. Yüzük ileri geri gidiyorsa erkek, yuvarlak (daire) çiziyorsa kız demek oluyor...
Bir de çok iyi konsantre olmak lazım bunun için

Evlilik yaşı olanda bardaktaki kalan suyu içiyorsun.
Sonra çocuk için su falan yok.
Yine okuyup avucunun içine alıp bırakıyorsun, sonra uygulamaya başlıyorsun...

çocuk cinsiyeti için olanı tam anlamadım anladığım yüzüğü bağlayıp avucuna alıp dua okuyosun sonra avucundan bırakıp sallandığı şekile bakıyosun doğrumudur

çocuk cinsiyeti için olanı tam anlamadım anladığım yüzüğü bağlayıp avucuna alıp dua okuyosun sonra avucundan bırakıp sallandığı şekile bakıyosun doğrumudur

Okurken avucunun içinde sık yani yüzüğü, okuman bitince aç avcunu.
Sonra avcun açık vaziyette iken diğer elinde olan yüzüğü avucunun üzerine tut. Yüzüğün hareketine göre sonuç çıkacaktır...
İlkini tespit ettikten sonra ikinci için yine avcunda sık bırak (bir daha okumaya gerek yok), yine tekrardan diğer elindeki yüzüğü açık olan avcunun içine tut, hareketi gözlemledikten sonra, 3.ye geç. Yüzük 3.de durduysa ve hareket etmiyorsa iki çocuk demektir ve cinsiyet sırasıyla yüzük nasıl hareket ettiyse odur... 3'te durmazsa da durduğu sayıya kadar tekrarlamalısın

Bu arada sol elinizin üzerinde uygulayın, yani yüzüğü sol elinizle sıkın, açınca da sol elinizin üzerinde tutup bakın yüzükle, malum kalbimiz solda olduğundan böyle bu da...

ben yaptım canım cinsiyeti kıx gösterdide kaç çocuk olayını anlaymadım:44:evlilik yasıda tutmadı :50:

Tamam, birincisi kızmış, ikinci için de aynı işlemi uyguluyorsun Sunbal'ım. (Tekrar sol avcunda sık, aç avcunu, diğer elinle sol avcunun üzerine sabitle yüzüğü, hareketi gözlemledikten sonra 3. geç ve yüzüğün hiç hareketlenmediği sayıya kadar devam et...)

Çok iyi konsantre olmalısın canım, özellikle bardakla yapılanda...
Yüzüğün bardak içindeki her çınlayışını, çarpışını kaçırmadan saymak gerekiyor, çünkü bazen öyle hızlı çarpıyor ki, dilinle saymaya yetişemiyorsun...

Bu arada sayma işlemini de içinizden yapmalısınız. Hiç konuşmak, fısıldamak yok çünkü...

Kızlar, bir de çocuk sayısı ve cinsiyet bakarken sol avucumuzda tutup açtıkan sonra yüzüğü 3 kez yine sol avucumuza dokundurup çekeceğiz, sonrasında değmeyecek şekilde az üstünde sabitleyip hareketi gözlemliyoruz... Onu atlamışım ilk yazıda, ilk sayfaya da ilave ettim, güncelledim bu şekilde :34:

ben hamileyim gobegımın uzerınde alyansımı sallandırıcam degıl mı suankının cınsıyetı ıcın
ılkıne bakmadan yanı (bırde oğlum varda )
ve sallandırmadan once okuyacakmıyım yıne

ben hamileyim gobegımın uzerınde alyansımı sallandırıcam degıl mı suankının cınsıyetı ıcın
ılkıne bakmadan yanı (bırde oğlum varda )
ve sallandırmadan once okuyacakmıyım yıne

Bence hepsini önce avcunuzda bakın siz, sırasıyla çıkıyor çünkü çocukların cinsiyetleri :34:
Sonra bir de denemek istersen şimdiki için ayriyeten göbeğinde yine bakarsın, onu da okuyup yap ama canım :13:

Tamam, birincisi kızmış, ikinci için de aynı işlemi uyguluyorsun Sunbal'ım. (Tekrar sol avcunda sık, aç avcunu, diğer elinle sol avcunun üzerine sabitle yüzüğü, hareketi gözlemledikten sonra 3. geç ve yüzüğün hiç hareketlenmediği sayıya kadar devam et...)

Çok iyi konsantre olmalısın canım, özellikle bardakla yapılanda...
Yüzüğün bardak içindeki her çınlayışını, çarpışını kaçırmadan saymak gerekiyor, çünkü bazen öyle hızlı çarpıyor ki, dilinle saymaya yetişemiyorsun...

Bu arada sayma işlemini de içinizden yapmalısınız. Hiç konuşmak, fısıldamak yok çünkü...

bida denicem tatlım sonucu yazarım :34:

ben denemedim 10 defa denemişimdir ilk kı 2. si erkek 3. kız çıktı çocukları olanlarıda denedik aynısı çıktı

ben denemedim 10 defa denemişimdir ilk kı 2. si erkek 3. kız çıktı çocukları olanlarıda denedik aynısı çıktı

Canım, doğru çıktıklarını yukarıdaki ankete de işaretlersen sevinirim (en azından baktığın tüm kişiler doğru, onlar adına işaretlemiş ol) :16:
Diyorum ya, benim de yaptığım kişilerde hep doğru çıktı, hiç yanlış çıkan olmadı.
Hatta dedim ya ilk sayfada da baktığım birinin ya düşük ya kürtaj olandı karıştırabilirim ama o bile çıktı, düşünün yani.
Bebeğin kesesi oluşup bebek oluştuktan sonrakiler çıkıyor, erken düşük veya kimyasal gebelik akla gelmemeli

Merhaba bayanlar...
Bu yöntemi birçoğunuz bir şekilde duymuş olabilir, belki denemiş olanlar da vardır.
Bu yöntem eski zamanlardan günümüze dek gelmiş olan ve yurt dışında da bilinen bir yöntem ve yabancı internet sitelerinde de mevcut, hatta videoları bile var... (Bio enerjik bir yöntem sanıyorum)
Çevremde birçok kişide denedim zamanında ve gerek evlilik yaşı, gerekse çocuklarının sayısı cinsiyetleri hep doğru çıktı. Hatta öyle ki rahmine yerleştikten sonra düşük yaşayan (erken düşük değil dikkat) bir tanıdığımın ve başka bir kişinin kürtaj olduğu bebeği bile çıktı bu yöntemle. Annemin arkadaşı idi birisi ve göz yaşlarını tutamadı, çok kötü oldu...
Bu yönteme inanırsınız-inanmazsınız bilemem, ben gözlemlerimce ve denediklerimce söylüyorum, belki sizler de denersiniz diye...
Şimdi yöntem şu kızlar;

Evlenme Yaşı İçin;

Malzemeler:

1 altın alyans (taşsız)
Bakılacak kişinin saç teli
1 bardak su

Kopardığınız saç telini altın alyansa bağlayın. (Düğüm yerinin ucu sarkmasın yalnız, koparın)
Sonra bir bardak suyu bakacağınız kişi 3 İhlas suresi ve 1 Fatiha suresini okuduktan sonra hiç konuşmadan ve konsantre olarak bardağın yarısına kadar su bırakacak şekilde 3 yudumda içsin.
Sonra o altın yüzüğü avucunun içinde sımsıkı tutup bıraksın.
Sonra saç telinin ucunda bulunan alyansı bardağın içine sokun, ama sakın suya değmesin ve ne siz ne yanınızdakiler hiç konuşmasın.
Elinizi çok iyi sabitleyin bardağın içinde.
Bir müddet sonra hareketlenme başlayacak.
Yüzüğün bardağa her çarpışını doğru bir şekilde sayın (sayma işlemini de içinizden yapmalısınız, hiç konuşmak, fısıldamak yok), yüzüğün kendiliğinden durduğu sayı sizin evlilik yaşınız olarak çıkıyor...
Yalnız tamamen durduğuna emin olmalısınız.
Eğer çok az durup yine devam ediyorsa, kişi o yaşta başından önemli bir olay geçirmiş sayılıyormuş. (Bu noktada çok emin değilim ama).
Siz en son tam olarak durduğunu evlilik yaşı olarak saymalısınız...
Baktıktan sonra o suyun tamamını içiyorsunuz...
Yalnız tüm bunları yaparken hiç konuşmamalı, gülmemeli ve tamamen konsantre olmalısınız.
Kaç kez yaparsanız yapın sonucun aynı olduğunu göreceksiniz kızlar

Gelelim kaç çocuk olacağı ve cinsiyet bölümüne...

Kaç Çocuk ve Cinsiyet İçin;

Yine saç teli bağlı olan yüzüğü sol avucunda sımsıkı tutup (3 İhlas suresi 1 Fatiha suresi eşliğinde) açıyor ve diğer elinizle yüzüğü sol avucunuza 3 kez dokundurup çekin ve sonrasında yüzüğü elinize değmeyecek şekilde az yukarıdan tutup sol avucunun üzerine sabitliyorsunuz. (Sol avuçta tutma ve uygulama sebebi kalbimizin o tarafta oluşu)
Yüzüğün dikey ya da yatay hareketi yani ileri-geri sallanması erkek bebek demek.
Yüzüğün dairesel hareketi ise kız bebek demek.
Bu işlemi her defasında sol avucunuzda sımsıkı tutup bırakarak yine 3 kez dokundurup sonrasında sol elinizin yukarısından diğer elinizle salladığınız yüzük avucunuz üzerinde sabit kalıncaya dek tekrarlıyorsunuz.
Çıkan sonuçta; sırasıyla cinsiyetleri ve kaç çocuk olduğu/olacağı belirlenmiş oluyor...

Benim ve eşimin evlilik yaşımız doğru çıktı. (Evli olan yaptığım kişilerin de doğru çıktı)
Çocuğumuz ise 3 tane görünüyor, bakalım...
Bu arada bu yöntemi eşlerinize de yapabiliyorsunuz gerek evlenme yaşı gerek çocuk için, aklınızda olsun, erkeklere de uygulanıyor yani...
Tabi ki herşeyi Rabbim bilir, fakat bunlar eski çağlarda kadınların kullanılıp doğruladığı ya da var saydığı bir yöntemmiş. Tıpkı diğer cinsiyet tahmini yöntemleri gibi...

Bir anket de açıyorum topiğe ve lütfen deneyecek olanlar konsantre olup o şekilde uygulayıp ankete katılsınlar...

Ama cinsiyet için geri dönüşler topiği cevaplama yoluyla da olsun, en azından dünyaya gelmiş bebekler için, ya da ultrasonda kesin belli olanlar için...
Bakalım, biz de buradan Kadınlar Kulübü istatistiği çıkaralım
güzelim yine çok güzel bi konu açmışsın deneyip yazıcam bakalım bende doğru çıkacak mı

kızlar şimdi ikisinide yaptım evlilik yaşım doğru çıktı 24 yaşında evlenmiştim çoçuk içinde 4 çıktı ilk erkek 2. kız 3. ve 4. de erkek çıktı ve bunları yanlışlık payınıda hesap edip iki kez denedim ve sonuç değişmedi :26:

Back