Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Altı yaşındaki kızını hâlâ emziriyor
- Konu Sahibi Caddy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bunu iğrenç bulanın sadece ben olmadığıma sevindim. Çok rahatsız edici bir şey bana göre..Ay bune yaaaa..igrenc birsey.
sağlıklı değil özellikle psikolojik olarak en fazla 30 ay emzirilebilir , Müslümanlara göre kız 24 erkek 26 ay anne sütü hakkı, tabi erken kesmenin günahı yok anne baba ortak kararı ile kesilebilirmiş. bir kaynaktan okumuştum.bu kadar fazla emzirmekte doğru mu sağlıklı mı cidden acaba ?
Ha hah çok güldüm buna :)))naneli seker tadinda falan oldugunu bildigine gore arada sutlac falanda yapiyor galiba
ahahahahTeyzem milka ineği mübarek
Büyük oğlumu Antalya terapi tip merkezinde ali beye götürmüştum ,sanki gözünde tik oluşmuş gibi geldiydi ,adam bana ne kadar emzirdin dedi ve 25 ay deyince çok kızdı,neymiş efendim çocuk bana bağımlı olmuş ,ileride de başka bağımlılıkları olacakmış Allah korusun 1 yas idealmis memeden ayrılmak için ,saçma dimi ...
Saçma değil doğru maalesef.
Ooff igrenc yaa cilkini cikarmis resmen..
Kardesim annemi emerken tadini merak etmistim . Annemde sagip vermisti bana.
Cok harika mucizevi bir tat beklerken icer icmez midem bulanmisti.
Hic oyle naneli falanda degildi
Bu kadin sutlu yemekleri, tatlilari kendinden yapiyor heralde
Kardesim annemi emerken tadini merak etmistim . Annemde sagip vermisti bana.
Cok harika mucizevi bir tat beklerken icer icmez midem bulanmisti.
Hic oyle naneli falanda degildi
Bu kadin sutlu yemekleri, tatlilari kendinden yapiyor heralde
naneli seker tadinda falan oldugunu bildigine gore arada sutlac falanda yapiyor galiba