• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altı yaşındaki kızını hâlâ emziriyor

ben 28 ay emzirdim herkes yuh demişti bir de bunu görseler !!! ama zaten 24 aylıkken kesmek lazım birara ben de hiç bıraktıramayacağım gibi geliyordu....

bu kadar fazla emzirmekte doğru mu sağlıklı mı cidden acaba ?
sağlıklı değil özellikle psikolojik olarak en fazla 30 ay emzirilebilir , Müslümanlara göre kız 24 erkek 26 ay anne sütü hakkı, tabi erken kesmenin günahı yok anne baba ortak kararı ile kesilebilirmiş. bir kaynaktan okumuştum.

Büyük oğlumu Antalya terapi tip merkezinde ali beye götürmüştum ,sanki gözünde tik oluşmuş gibi geldiydi ,adam bana ne kadar emzirdin dedi ve 25 ay deyince çok kızdı,neymiş efendim çocuk bana bağımlı olmuş ,ileride de başka bağımlılıkları olacakmış Allah korusun :KK43: 1 yas idealmis memeden ayrılmak için ,saçma dimi ...

Saçma değil doğru maalesef.

Bende 14 aydır emziriyorum çok seviyorum emzirmeyi dirençli bir bebek oğlum ama zayıf, memeye güvendiği için bazen ek gıdayı güzel yemiyo

Menapozlu teyzeye bak ya.ama hakikaten çok iğrenç ve itici bir görünüş.o yaştaki bir emzirme kesinlikle masumiyetini yitirmiş bir emzirme bence

Ooff igrenc yaa cilkini cikarmis resmen..
Kardesim annemi emerken tadini merak etmistim . Annemde sagip vermisti bana.
Cok harika mucizevi bir tat beklerken icer icmez midem bulanmisti. :-)
Hic oyle naneli falanda degildi :-)
Bu kadin sutlu yemekleri, tatlilari kendinden yapiyor heralde :D

En fazla iki yaşına kadar öneriyor uzmanlar.
Çok çirkin bir görüntü ayrıca. Bağımlı çocuk yetiştirmiş resmen. Psikolojik açıdanda oldukça zarar veriyor kızına her bakımdan.

tövbe yarabiim koskoca çocuk bir de istediği her an her yerde emziririm demiş ilginç. bence kadın yaşlılık sendromuna girmiş 52 yaşındayım ama hala çok gencim bakın memem çok güzel çalışır pozları vermiş

Back
X