Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Altı yaşındaki kızını hâlâ emziriyor
- Konu Sahibi Caddy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yoğurt falan da caliyordur bencenaneli seker tadinda falan oldugunu bildigine gore arada sutlac falanda yapiyor galiba
6 yaşındaki bir çocugu,heleki erkek çocuğunu tam da cinselliğin tavan yaptığı 3-6 yaş gibi kritik bir dönemde emzirmek sapkınlıktan başka birşey değildir ...Ben birebir taniştım 6 yaşındaki oğlunu emziren bir anneyle hastanede ,gözlerimböyle kocaman açılmıştı,ne diyeceğimi bilememiştim kadın övünürken. İçimden cılkını çıkarmak bu olsa gerek demiştim. Tamam anne sütü mucize kabul ama psikoloji denen birşey de var.
Ne güldüm yaaa Allah iyiliğinizi versin8 yaş bırakmak için erken olur, evlenene kadar emzirsin
amin cümlemizin :)Ne güldüm yaaa Allah iyiliğinizi versin
o ne yakuzenim 9 yaşına kadar emdi :/
Bence psikolojik açidan çok yanliş. Aklima direk şu geldi, o kiz ilerde hemcinsine ilgi duyarsa şaşirmam. Kocaman olmuş memeyle ne işi var... Annesi sagligi dusunuyorsa sagsin versin yani ilk dedigim olmazsa, anneye bagimli bir birey yetişir, bu kadarina eminim en azindan. Bana cok itici geldi, bilemiyorum...
Büyük oğlumu Antalya terapi tip merkezinde ali beye götürmüştum ,sanki gözünde tik oluşmuş gibi geldiydi ,adam bana ne kadar emzirdin dedi ve 25 ay deyince çok kızdı,neymiş efendim çocuk bana bağımlı olmuş ,ileride de başka bağımlılıkları olacakmış Allah korusun 1 yas idealmis memeden ayrılmak için ,saçma dimi ...
"Anneler, çocuklarını iki tam yıl emzirsinler. Bu, emzirmeyi mükemmel şekliyle uygulamak isteyenler içindir. Annelerin, münasip şekilde yiyeceğini giyeceğini sağlamak, babanın görevidir. Hiçbir kimse takatinin dışında bir görevle yükümlü tutulmaz. Çocuk yüzünden ne annesi, ne de babası zarar görmemelidir. Babanın varisine de aynı vazife yaptırılır. Fakat anne baba aralarında görüşüp anlaşmaya vararak, iki yıldan önce, çocuklarını sütten kesmek isterlerse, kendilerine bir vebal yoktur. Şayet çocuklarınızı başkalarına emzirtmek isterseniz, kendilerine vereceğiniz ücreti münasip tarzda ödemek şartı ile, bunda da size vebal yoktur. Bununla beraber Allah’a karşı gelmekten sakının ve bilin ki Allah yaptığınız her şeyi görmektedir." (Bakara, 2/233)
"Sütten kesilmesi de iki sene içindededir." (Lokman, 31/14)http://www.sorularlaislamiyet.com/a...eler-cocuklarini-iki-tam-yil-emzirsinler.html
http://www.sorularlaislamiyet.com/a...eler-cocuklarini-iki-tam-yil-emzirsinler.html
2 yıldan fazlası faydalı olsaydı Kuran-ı Kerim de böyle geçmezdi.
Evet, en doğru açıklama sizden gelmiş, 2 seneden fazla emzirmek haram olur."Anneler, çocuklarını iki tam yıl emzirsinler. Bu, emzirmeyi mükemmel şekliyle uygulamak isteyenler içindir. Annelerin, münasip şekilde yiyeceğini giyeceğini sağlamak, babanın görevidir. Hiçbir kimse takatinin dışında bir görevle yükümlü tutulmaz. Çocuk yüzünden ne annesi, ne de babası zarar görmemelidir. Babanın varisine de aynı vazife yaptırılır. Fakat anne baba aralarında görüşüp anlaşmaya vararak, iki yıldan önce, çocuklarını sütten kesmek isterlerse, kendilerine bir vebal yoktur. Şayet çocuklarınızı başkalarına emzirtmek isterseniz, kendilerine vereceğiniz ücreti münasip tarzda ödemek şartı ile, bunda da size vebal yoktur. Bununla beraber Allah’a karşı gelmekten sakının ve bilin ki Allah yaptığınız her şeyi görmektedir." (Bakara, 2/233)
"Sütten kesilmesi de iki sene içindededir." (Lokman, 31/14)
http://www.sorularlaislamiyet.com/a...eler-cocuklarini-iki-tam-yil-emzirsinler.html
2 yıldan fazlası faydalı olsaydı Kuran-ı Kerim de böyle geçmezdi.
Oha ya.bari ewinde emzir.
Bu kadar kutsal bi olayın gözüme bu kadar mide bulandırıcı görüneceğini hiç tahmin etmrzdim,iğğğrençMaha Al Musa, 52 yaşında bir anne. Altı yaşındaki kızı Aminah'ı emzirmeye devam eden bir anne. Musa "Sütüm bazen naneli şeker gibi bazen de başka lezzetlerde oluyor" diyor ve kızı isterse, onu okul bahçesinde de emzirebileceğini söylüyor...
Eki Görüntüle 1539609
Avustralya ’da yayımlanan Woman’s Day dergisinde, üzerinde okul forması olan altı yaşındaki kızı Aminah’ı emzirirken görülüyor, 52 yaşındaki Maha Al Musa. Kızını hâlâ düzenli olarak emzirdiğini, hiç aşı yaptırmadığını, sütünün kızını güçlü bir şekilde koruduğunu söyleyen Al Musa “Sütümün tadı bazen naneli şekere bazen de başka tatlara benziyor” diyor. Aminah normalde uyku öncesi meme emiyormuş ama annesi kızının her istediği zamanda ve yerde onu emzirebileceğini, bu şekilde kızının doğal bir arzusuna yanıt verdiğini söylüyor. Üç çocuk annesi Al Musa spiritüel doğuma hazırlık dersleri veriyor. Altı yaşındaki Aminah ise annesini emmeyi ve bu şekilde uyumayı çok sevdiğini, muhtemelen sekiz yaşına kadar emmeye devam edeceğini söylüyor.
Eki Görüntüle 1539608
(The Daily Mail)