merhaba arkadaşım içtiğiniz otun adını çok merak ettim ben onu da paylaşsak en azından araştırıp ne olduğunu bulurum bende aslan pençesi kullanıyorum her türlü kadın hastalığına ii geliyo gerçekten bu mu yoksa
arkadaşlar burası paylaşım alanı değilmi sizde burda her şeyi açık açık konuşmayacaksanız neden buraya yazıp bizleri de merak da bırakıyorsunuz ki neyse açık açık konuşalım fikirlerimizi tecrübelerimizi paylaşalım...
çok pahalı mı canım bu ürünler?ben de bursadayım da merak ettim. kaç para ödediniz toplamda.
sifa olsun canim..insallah en yakin zamanda saglikli bir gebelik yasarsin...
ama bence bu arada doktor kontrollerinide ihmal etme..
merhaba canim biz almanyada bitki uzerine bi doktora gittik . birsuru para harcadik mecburiyetten dolayi yarida birakmistik.ama gercekten cok pahaliydi. 4 kutu ilaca 300 euro vermistik. ari sutu bile vardi. ama yarida biraktik tedavi cok pahali gelecekti. ben inaniyorum bole seylere ve orda yurumeyen kisiler 5-6 seyansda yuruyerek cikmislar vs daha neler neler. onemli olan inanmak . verdigin sayfaya baktim.ismarlama olmuyor. ama 2. yada 3. ayda tr gelecez.izmite bi aksilik cikmazsa alicam bence. devam et canim insallah rabbim emeklerini ve emeklerimizi bosa cikarmaz.rabbim ol derse olur sabir etmemiz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?