• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alternatif tıp! İnandım oldu!

rayiha23

İnanıyorum yine olucak :)
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
176
2
96
Bursa
Merhaba anne olmak isteyen arkadaşlar

Bunu yazmayı düşündüm ama hep vazgeçtim. Yanlış anlaşılmaktan dolayı. Ama ben yaşadım en azından sizde bi düşünün derim.

7. yılımız eylülde bitti. 7 yıllık evliyim çok doktora gittik, çok tedavi olduk bi türlü olmadı.

Bende hormon düzensizliği var ve adet günlerime yansıyordu. Adetim çok bozuktu bazen 2 ay bazen 1.5 bazen 1 ay çoğunlukla 2 ayda bir adet oluyordum. Haliyle yumurtalıklarım her ay ya gelişmiyordu yada gelişse bile çatlamıyordu. hiç bir zaman ilaçla bile olsa ayın aynı günleri adet olmamıştım hayatımda.

Eşimdede ileri hareketlilik gittikçe düşüyordu. Yani bu sıkıntıarı yaşayanlar çok iyi bilir bi türlü bişeyler düzene girmiyordu.

Çok ama çok tedavi gördük. En sonunda aşılama yaptık. psikolojim alt üst olmuşt ve tutmadı. 2 sene sonra felan kendimi toplayınca 2. ve 3. aşılamamızıda yaptırdık ve yine tutmadı. Dr tüp bebek dedi. İstemedim. yaşım henüz erken die. Bilirsiniz çok sitresli ve sabır isteyen bişey istemedik bıraktık.

Daha sonra bu sene yaza doğru bi tanıdığım alternatif tıbbı önerdi bir isim verdi. Eşimle tüm tahlillerimizi alıp gittik. Bana ve eşime bitkisel ot karışımı verdi demleyip ikimizde içiyorduk, yine ikimize bal karışımı ve eşime badem fındık vs. bundan günde şu kadar yiyceksin dedi. biz tedaviye başladık. sadece yarım yamalak 2 kür(1 aya tekabül ediyor) kullandık.

Ben biraz daha geç başlamak istiyordum araya tatil giricekti ve biz 15 günlüğüne yurt dışına tatil hakkımızı umrede geçircektik. Ordada haliyle ilgilenemiycektik bu işlerle. Çayı demle iç balı 2 saaatte bir ye vs. Eşime tatilden dönünce başlayalım dedim olmaz dedi. umredede adet olmak istemiyordum onun için ondan gizli ben kürlere dikkat etmedim. Eşimde bazen bal kürünü felan iş yoğunluğundan unutup bütün yemesi gereken miktarı bi anda yiyordu.Umredede adet olmamak için primolut kullandım. Çünkü adetlerim düzene girmiş ve her ay aynı günde adet olmaya başlamıştım. Bu arada ot karışımını 2 ay önce başlamıştım

her neyse çok uzattım umreye gittik, geldik derken ramazan girdi. Umreden dönünce niyetimiz tekrar başlamaktı. dedik hadi ramazanda bitsin. sonra bu bayramdan hemen sonra hamile oldumu öğrendim.

Ama malesef düştü. Bişeyler yoluna girmeye başlamıştı anlaşılan ama biz herşeyi tam yapmadığımız ve çok az yaptımız için bebeğimizdede aksilikler oldu. Büyümesi bir yerde durdu.

Şimdi eşimle tekrar tedavimize başlamak istiyoruz ve bu sefer olucak inş.

Sizede tavsiye ederim. Burda isim yer firma vermek reklama girdiğinden yasakmı bilmiyorum ama yasaksa özeldende olabilir.

Amacım yaşadıklarınızı, sıkıntılarınızı, psikolojilerinizi biliyorum. Sadece aynı durumları yaşadığım insanlara rıza-i ilahi için yardımcı olmak. sıkıntılarınızı en aza indirmek ve umutlarınızı en mükemmele yükseltmek için bir başka çıkış yolu vesselam

canım bende o bitkisel ilaçlara inanır oldum geçen ay bizde bitkisel ballı harnuplu macun ve ballı zencefilli macun aldık bunları bizde düzenli olmasada içmaye çalısıyoruz sonuç bende akıntımın kesilmesi oldu iltihabım vardı kaç tane iğne,fitil hap kullandıysamda geçmiyordu en son bu macunu yedim kesildi akıntı falan kalmadı bu macun adetleride düzenliyormuş iltihaba iyi geliyormuş erkekler içinde sperm artırıcı özelliği varmış bana iyi geldi eşimde 3 ay sonra sperm testi yapacak spermde artış olacakmı bakacagız artık biz şimdilik kullanmaya devam ediyoruz bende arkadaşlara bu macunu tavsiye ediyorum fiyatıda uygun 1 macun 12 milyon denemekte fayda var derim....

merhaba arkadaşım içtiğiniz otun adını çok merak ettim ben onu da paylaşsak en azından araştırıp ne olduğunu bulurum bende aslan pençesi kullanıyorum her türlü kadın hastalığına ii geliyo gerçekten bu mu yoksa

canim sana ozelden yazacaktim ama galiba senin ozelin kapali kulandigin seyleri bana ozelden yazabilir misin

Kızlar nette deva lokman yazın listedeki ilk çıkan yer. Yani siteleride var.

Bu dediğim yer bursada bende bursada yaşıyorum çok kolay oldu haliyle.

Taa almanyadan tedavi için gelenler biliyorum. ınş. sizinde olur. Muayene felan etmiyor. En geç bir yıllık hormon, erkeklerin sperm ne biliyim tüpler tıkalımı diye çekilen film var ismini bilmiyorum onları felan ne tahlilim varsa götürdüm. Bunda bişey yok olur dedi garanti 3 veya 4 kürden sonra düzene giriyor herşey kızlar. Biz eşimle yine başlıycaz inş.

Başka bişey merak ederseniz sorabilirsiniz

Bu arada bu özel nasıl açılıyor bilmiyorum. Yoksa açıcam inanın ki arkadaşlar.

merhaba arkadaşım içtiğiniz otun adını çok merak ettim ben onu da paylaşsak en azından araştırıp ne olduğunu bulurum bende aslan pençesi kullanıyorum her türlü kadın hastalığına ii geliyo gerçekten bu mu yoksa

Canım içtiğim otun içinde en az 6-7 tane değişik ot vr bi tane olsa yazayımda. Birde herkezin durumu farklı olabiliyor. onları öğrenip hastalığa göre şeyler veriyor.

arkadaşlar burası paylaşım alanı değilmi sizde burda her şeyi açık açık konuşmayacaksanız neden buraya yazıp bizleri de merak da bırakıyorsunuz ki neyse açık açık konuşalım fikirlerimizi tecrübelerimizi paylaşalım...

çok pahalı mı canım bu ürünler?ben de bursadayım da merak ettim. kaç para ödediniz toplamda.

arkadaşlar burası paylaşım alanı değilmi sizde burda her şeyi açık açık konuşmayacaksanız neden buraya yazıp bizleri de merak da bırakıyorsunuz ki neyse açık açık konuşalım fikirlerimizi tecrübelerimizi paylaşalım...

Canım ne demek istediğini, kime demek istediğini inan anlamadım. Yanlış bişeymi yaptıkki?

çok pahalı mı canım bu ürünler?ben de bursadayım da merak ettim. kaç para ödediniz toplamda.

Canım çay dediğim şey ucuz 10. 15 tl felan

Ama bal biraz pahalı gelebilir, herkeze göre değişir tabi. Balda 90 dı en son.

Ama ben tüp bebek merkezlerine ne paralar döktüm. onun için bu para bana pahalı gelmiyor açıkcası hiç. O kadar tedavi gördüm sonuç? Hiç bişey olduğu yok doğrusu. psikolojim, emeklerim, zamanım, umutlarımda cabası.

sifa olsun canim..insallah en yakin zamanda saglikli bir gebelik yasarsin...
ama bence bu arada doktor kontrollerinide ihmal etme..

merhaba canim biz almanyada bitki uzerine bi doktora gittik . birsuru para harcadik mecburiyetten dolayi yarida birakmistik.ama gercekten cok pahaliydi. 4 kutu ilaca 300 euro vermistik. ari sutu bile vardi. ama yarida biraktik tedavi cok pahali gelecekti. ben inaniyorum bole seylere ve orda yurumeyen kisiler 5-6 seyansda yuruyerek cikmislar vs daha neler neler. onemli olan inanmak . verdigin sayfaya baktim.ismarlama olmuyor. ama 2. yada 3. ayda tr gelecez.izmite bi aksilik cikmazsa alicam bence. devam et canim insallah rabbim emeklerini ve emeklerimizi bosa cikarmaz.rabbim ol derse olur sabir etmemiz gerekiyor

sifa olsun canim..insallah en yakin zamanda saglikli bir gebelik yasarsin...
ama bence bu arada doktor kontrollerinide ihmal etme..

Yok canım Dr bırakmış değilim elbetteki. Ama hamile olabilmek için şu an hiç dr gitmeyi düşünmüyorum.

Hamile oldumu öğrenir, öğrenmez hemen gitmiştim diyebilirim.

merhaba canim biz almanyada bitki uzerine bi doktora gittik . birsuru para harcadik mecburiyetten dolayi yarida birakmistik.ama gercekten cok pahaliydi. 4 kutu ilaca 300 euro vermistik. ari sutu bile vardi. ama yarida biraktik tedavi cok pahali gelecekti. ben inaniyorum bole seylere ve orda yurumeyen kisiler 5-6 seyansda yuruyerek cikmislar vs daha neler neler. onemli olan inanmak . verdigin sayfaya baktim.ismarlama olmuyor. ama 2. yada 3. ayda tr gelecez.izmite bi aksilik cikmazsa alicam bence. devam et canim insallah rabbim emeklerini ve emeklerimizi bosa cikarmaz.rabbim ol derse olur sabir etmemiz gerekiyor

Anladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun inş. Burasıda bitki üzerine küçük bir dükkan ama gerçekten işinin ehli ahmet bey.

İzmit bursaya çok yakın canım inş. sizde faydasını görürsünüz. Tahlillerini felanda getir şayet varsa inş. gelirken.

Önemli olan inanmak demişsinya, çok doğru biliyormusun. Ben çok inanıyorum buna. Aşılama olmak için gittiğimde bile umudum yoktu bu kadar. Nedense çok umutluyum :) :dance:

Rabbim herkezin gönlün göre versin inş.

Merhaba arkadaşlar,

Bu yazdığım tedaviye yaklaşık 1 hafta önce tekrar başladık eşimle. Yeniden hamile kalırsam yazıcam inş. buraya. ınanıyorum zaten yeniden olucak.

Yalnız ben kaiteli sprem ve kaliteli yumurta olsun die bu ay korunucam. Kullandığımız şeyler iyice faydasını göstersin diye. Bide tatile gittiğimde inş. yazın bebeğim çok ağır ve büyük olmasın beni yormasın diye.

Rabbime o kadar inanıyorum ve güveniyorumki yine olucak inş. Rabbim herkezin gönlünün muradını hayırlısıyla versin inş.

bende inanıyorum bebeğinin olacağına.Benimde bebeğimin olacağına.
Çünkü Allahta umut kesilmez her ne kadar aksilikler çıksada önümüze
.

Back