Merhaba aynı konuyu ben de çılgınlarca araştırıyorum çünkü ameliyat olsam da 3 kere tekrarladı ve hala tekrarlıyor. Soğan suyunun çözdüğünü söyleyenler var ama bazılarında hiç etki yapmıyor hatta büyütüyor çünkü soğan suyu östrojeni yükseltiyor miyom da zaten östrojenden besleniyor. Ama dediğim gibi işe yarayan insanlarda var. Saraçoğlunun söylediği Çoban Çantası diye bir bitki var ama sonuca ulaşabilmiş pek insan görmedim genelde başladım deyip sonra konuyu bırakmışlar. Şu an bende denemeye başladım ama çok yeni. Allah hepimize yardım etsin ben artık çok yoruldum bu mücadeleden bu da son şansım gibi zaten çünkü artık doktorlar Rahmi almaktan başka şansımız yok deyip duruyor. Bi de doktoruma östrojen baskılayan ilaçlar varmış dedim belki büyümesini engelleriz diye biraz araştırdım böyle kaybolan insanlarda var. Ben artık bildiğim bütün tuşlara basıyorum Allah yardımcımız olsun biraz karışık oldu ama . Bi de D vitamini çok önemli bunun eksikliğinden de çıkıyormu tahil yaptırıp vitaminlerle de destekleyin