Saç Bakım Ürünleri ALTERNA ürünleri kullanan var mı??

ben de internetten bugün Alterna Havyar Özlü Esneklik Veren Saç Sprayi ve Alterna Parlatıcı Ve Koruyucu Spray siparişi verdim indirimdeydi.40 liraya geldi hepsi,umarım işe yarar kullandığımda yorum yazacağım mutlaka

Bende internette çok uyguna buldum almayı düşünüyorum ama son kullanma tarihi konusunda tereddütteyim. Normalde epey pahalı çünkü böyle uygun olması şüpheye düşürüyor. ElifEsin sen memnun kaldın mı ürünlerden? :44:

Bende internette çok uyguna buldum almayı düşünüyorum ama son kullanma tarihi konusunda tereddütteyim. Normalde epey pahalı çünkü böyle uygun olması şüpheye düşürüyor. ElifEsin sen memnun kaldın mı ürünlerden? :44:[/QUOTE

az miktarda ve epey uzaktan sıkmak gerekiyor canım ben diğer spreyler gbi çok sıktım önceleri yapış yapış olmuştu saçım düzleştirdikten sonra azıcık sıkıyorum ve şekli uzun süre bozulmuyor.parlatıcı spreyden fazla memnun değilim ama diğer spreyleri kesinlikle tavsiye ederim.

Bende internette çok uyguna buldum almayı düşünüyorum ama son kullanma tarihi konusunda tereddütteyim. Normalde epey pahalı çünkü böyle uygun olması şüpheye düşürüyor. ElifEsin sen memnun kaldın mı ürünlerden? :44:[/QUOTE

az miktarda ve epey uzaktan sıkmak gerekiyor canım ben diğer spreyler gbi çok sıktım önceleri yapış yapış olmuştu saçım düzleştirdikten sonra azıcık sıkıyorum ve şekli uzun süre bozulmuyor.parlatıcı spreyden fazla memnun değilim ama diğer spreyleri kesinlikle tavsiye ederim.

Teşekkür ederim canım.:KK9:

X