Saç Bakım Ürünleri ALTERNA ürünleri kullanan var mı??

almagester06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.606
16
arkadaşlar son zamanlarda inanılmaz saçım dökülüyor. zaten ince telli olan saçlarım elimde kalcak sanki. neyse, bugün ALTERNA şampuan ve restore bakım spreyi aldım. bunun yanında bide HINOKI ( hayashi diye bi firma adı var) diye bi şampuan destekleyici ürün aldım. nette baktım sitesinide inceledim. professinol haircare markası olarak biliniyormuş. jennifer aniston, rachel bilson, russel crowe,sandra bullock, hillary duff, madonna, julia roberts ve david&victoria beckham gibi bazı ünlülerinde kullandığını okudum. aranızda kullanan var mı acaba?? umarım iyi yapmışımdır çünkü baya pahalıydı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Canım ben alterna luxury white truffle kullanmıştım bundan 3 sene önce. Hem şampuanını, hem de saç kremini. İçinde çok farklı maddeler var. Okyanus incisi proteini vs.. gibi ve o aralar saçlarım çok dökülüyordu. Saç dökülmesini durdurdu fakat oldukça yoğun bir şampuan olmasından gerek, saçlarıma ağır geldi ve tülertti, birazda sertleştirdi. Bu yüzden bir daha kullanmadım. Ama belki sana iyi gelebilir. Herkezin saç dokusu farklı malum. Ya da alternanın başka bir serisinide deneyebilirsin.

ya benimde bu aralar saçım acaip dökülüo
alternayı hiç duymamıştım nası bişe acaba ii gelirmi
bide kaç para?

Fiyatı biraz pahalı ama taksitlendirme yapıyorlar. Bu konuda en doğru bilgiyi, bir alterna standına gidip uzman danışmanından alabilirsin canım. Ama ürün kaliteli bir ürün.

Canım ben alterna luxury white truffle kullanmıştım bundan 3 sene önce. Hem şampuanını, hem de saç kremini. İçinde çok farklı maddeler var. Okyanus incisi proteini vs.. gibi ve o aralar saçlarım çok dökülüyordu. Saç dökülmesini durdurdu fakat oldukça yoğun bir şampuan olmasından gerek, saçlarıma ağır geldi ve tülertti, birazda sertleştirdi. Bu yüzden bir daha kullanmadım. Ama belki sana iyi gelebilir. Herkezin saç dokusu farklı malum. Ya da alternanın başka bir serisinide deneyebilirsin.

ay çok tşk ederim sonunda kullanan biri çıktı. canım benimde aşırı dökülüyor. gittiğim parfümerideki bayan da aynısını kullanıyomuş hatta. nette baktım iyi gibi ama tek istediğim şu dökülme dursun. bende bordo olanı aldım bide yanında saç toniği falan derken valla 220 ytl verdim. eğer işe yaramazsa baya üzülürüm. bu arada nickine bayıldım. ben o kadına hastayım hakkaten çok güzelkaydirigubbakcemile5

ya benimde bu aralar saçım acaip dökülüo
alternayı hiç duymamıştım nası bişe acaba ii gelirmi
bide kaç para?

canım ben şampuanı 65 toniği 125 aldım. bide yanında başka bi ürün daha aldım. buarada bu sampuan kemoterapi sonrasında da kullanılıyomuş. hakkaten çok yoğun bi şampuan. azcık döküyo süper oluyo. sülfatsız olması en önemli yanı. bide mis gibi kokuyo. duyduğuma göre ebru gündeş alişan falanda kullanıyomuş tr. dehihoyyythihoyyyt valla okadar para verdim zaten öle boca edemem

bu arada saçıma yağ kullanıyodum ama hata yapıyomuşum. ben saçta bekletiyodum halbuki saç diplerimde birikme yapmış iyi arınamadığından. resmen gördüm saç diplerimin kapandığını. zaten ondan sonra daha bi dökülmyee başladı. sakın siz yapmayın. ekranda gördüm saç diplerim aşırı yağlı ve kapanmıştı. utandım resmen sanki saçımı başımı yıkamıyo gibi:asigim::asigim:

hmm gerçekten baya pahalıymış yaa neyse harçlıklardan arttırıp alcaz artık napalım
kullandıktan sonra yorumlarını yazmayı unutma şekercim ok

hmm gerçekten baya pahalıymış yaa neyse harçlıklardan arttırıp alcaz artık napalım
kullandıktan sonra yorumlarını yazmayı unutma şekercim ok

tamam canım. zaten hemen alınmaz hele öğrenci için baya pahalı. bizden hbr bekle öle al belki iş yaramaz boşuna almazsın:içelim:

arkadaşlar bu ürünü kullanalı daha bir hafta oldu galiba ama inanın bana verdiğim paraya değmş diyorum. özellikle alternanın saç bakım toniği. harika ötesi bişey. saçlarımdaki dökülme öyle bir hal almıştıki her elimi attığımda resmen küçük küçük postiş parçaları gibi elime geliyodu. almadığım ürün kalmadı. medikal kozmetik bitkisel her türli tarifi ürünü denedim. bioxcin almaya gittiğim yerde bayanın tavsiyesiyle, birazda öle karambole aldım bu seti. allah var içimden yine paralarım boşa gitcek demiştim. ama bayanın dediği herşey doğru çıktı. ilk yıkamda öyle bi mucize beklemdim ama bi kere şampuan sülfatsız ve toniği saçınıza sıkınca kafanıza işlediğini hissediyosunuz. bide azıcık bir parça kuıllamanıza rağmen müthiş kıvamı ( bayanda demişti) ve elinizde saçınızda bluzunuzda kalan kokusu müthiş. saçlarım düz ve ince tellidir. yani çabuk yağlanır ama bu şampuandan sonra iki gün gitti ve baya hacimli durdu. sonra ikinci yıkamamda resmen saçlarım daha az döküldü. ve bugün saçlarımı ısrarla çekmeme rağmen ve dün yıkamam rağmen tek tel gelmiyor daha hacimli duruyor. inanın tararken falan dökülmüyor. arkadaşlarım bile söyledi daha güzel oldu saçların bide mis gibi kokuyor salladıkca .saç dökülmesi sorunu yaşayan arkadaşlara belki yardımı olur. bu arada şampuan biraz pahalı ama inanaın bana parasına değiyor ve bence bayan ilk dediğinde inanmamıştım ama baya bi süre yani 3-4 ay gideceğe benziyor. çünkü jöle kıvamında ve elinizde köpürtüp saçınıza sürüyosunuz ve müthiş oluyor. ben ikinci kere tekrarlamaya gerek duymuyorum. bundansonra şampuanım belli kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bu arada ben artık şöyle düşünüyorum. her yerde bi bitkisel bakım çıkıyor ama ben artık inanmıyorum. tabiki bunlarında içinde belirli bitkiler var ama bence onların etkinliğini kazandıran yada daha effective yapan şey bunların uzmanlar tarafından ürün olarak sunulması. yağlardan otlardan mahvoldum resmen ve artık sadece her sorun için üretilen profesyonel ürünlerden yararlancam. ne market ürünü ne kulaktan dolma nede bitkisel. nacizane görüşüm bu arkadaşlar. ha bide şu var benim saç dökülmemi vitamin eksikliği ve stres çok tetiklemişti. buna rağmen bu derece kesmesi cidden bana müthiş geldi.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
saçlarının düzelmesine sevindim.her aynaya bakışımızda moralimiz bozuluyor valla bu saç dökülmesinden.gerçekten biraz pahalıymış ama tamamen kesiyorsa değer.acaba bıraktıktan sonra yine başlarmıki dökülme?

saçlarının düzelmesine sevindim.her aynaya bakışımızda moralimiz bozuluyor valla bu saç dökülmesinden.gerçekten biraz pahalıymış ama tamamen kesiyorsa değer.acaba bıraktıktan sonra yine başlarmıki dökülme?

valla bilemiyorum ama benim zaten çnceden kullandığım şampuanda 10 dan aşağı değildi. sık sık ondan alacağıma bundan alırım diyorum. çünkü çok konsantre bi şampuan sanki jöle gibi. azıcık koyuyosun avcuna fındık kadar zaten o yetiyo sana. zaten satan bayana ben bundan ikide bi alırsam batarım demiştim. markettekiler gibi sanıdğım için-tatlicadiarzu- ama bayanda söylemişti 5-6 ay gider diye snaırım haklı. ben açıkcası değiştirmeyi düşünmüyorum. çünkü bu defa çok çektim bidaha olsun istemiyorum. ama şu var ben strawberryden alışveriş yapıyorum oradada fiyatlar hemen hemen aynı. belki ucuzladığı dönemde alıp stoklarımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 4 ayda bir 60-65 ytl vermek artık zor gelmicek çünkü resmen ağlıyosum her banyodan sonra. belki sürekli alınca daha ucuza alabilirim.

Son düzenleme:
merhaba lmagester06 alterna ürünlerini kullanan varmı diye bakarken yazınızı okudum. Ürünü nereden almıştınız acaba? Bende almak istiyorum ama bulamadım :KK43:

burada okuduklarım çok doğru tespitler gerçekten ister alterna olsun ister başka bir marka ama kesinlikle ve kesinlikle profesyonel saç bakım ürünleri kullanmak ve paraya biraz kıymak gerekli işte ozaman hem emeğniz hemde paranız boşa gitmiyor,bende profesyonel bir markanın şampuanını kullanıyorum ki daha önce hep market şampuanları kullanırdım,işte ozama aradaki farkı anladım,birde kullandığımız ürünleri sık sık değiştirmemek lazım bu ok önemki buralarada okuyorumda nerdeyse haftada bir şampuan değştiriyorlar,olmaz öyle sık sık değişiklik çok zararlı,1 lirada olsa 100 irada olsa aldığım şampuan istikrarlı kullanacaksın en az 8-9 ay o kullanmaya başladığın şampuanla devam edeceksin ve araya başka ürünlerde sokmayacaksın ben bunu yaşadım ve anladım

biraz istikrar biraz kalite herşey çözer arkadşalar

arkadaşlar bu ürünü kullanalı daha bir hafta oldu galiba ama inanın bana verdiğim paraya değmş diyorum. özellikle alternanın saç bakım toniği. harika ötesi bişey. saçlarımdaki dökülme öyle bir hal almıştıki her elimi attığımda resmen küçük küçük postiş parçaları gibi elime geliyodu. almadığım ürün kalmadı. medikal kozmetik bitkisel her türli tarifi ürünü denedim. bioxcin almaya gittiğim yerde bayanın tavsiyesiyle, birazda öle karambole aldım bu seti. allah var içimden yine paralarım boşa gitcek demiştim. ama bayanın dediği herşey doğru çıktı. ilk yıkamda öyle bi mucize beklemdim ama bi kere şampuan sülfatsız ve toniği saçınıza sıkınca kafanıza işlediğini hissediyosunuz. bide azıcık bir parça kuıllamanıza rağmen müthiş kıvamı ( bayanda demişti) ve elinizde saçınızda bluzunuzda kalan kokusu müthiş. saçlarım düz ve ince tellidir. yani çabuk yağlanır ama bu şampuandan sonra iki gün gitti ve baya hacimli durdu. sonra ikinci yıkamamda resmen saçlarım daha az döküldü. ve bugün saçlarımı ısrarla çekmeme rağmen ve dün yıkamam rağmen tek tel gelmiyor daha hacimli duruyor. inanın tararken falan dökülmüyor. arkadaşlarım bile söyledi daha güzel oldu saçların bide mis gibi kokuyor salladıkca .saç dökülmesi sorunu yaşayan arkadaşlara belki yardımı olur. bu arada şampuan biraz pahalı ama inanaın bana parasına değiyor ve bence bayan ilk dediğinde inanmamıştım ama baya bi süre yani 3-4 ay gideceğe benziyor. çünkü jöle kıvamında ve elinizde köpürtüp saçınıza sürüyosunuz ve müthiş oluyor. ben ikinci kere tekrarlamaya gerek duymuyorum. bundansonra şampuanım belli kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

mrhblr ya şuan limango sitesinde bu söyledğinz ürün indirimli satılıyor yalnız hiç bilgim olmadığından kararsız kaldım

Alterna'nın çok şampuanı var. Acaba siz tam olarak hangi ürünü kullandınız?

X