Daha önce ani bir kararla karın germe yaptıracağımı başlık yazmıştım .onu oldum bitti iyileştim Şimdi de ani bir kararla alt yüz ve boyun germeye karar verdim .Sitede en çok Zekeriya kul ismi geçiyor .
Benim aklımdakiler
Zekeriya kul
Mete Aksu
Ozan balık
Bir de son zamanlarda volkan kıyak şipşak muayenehanesinde yapıyo en son Seda sayana yapmış ama onda tereddütlerim var .
Aslı şen ufuk askerığluna yaptırmış .
Çok kararsızım şimdiye kadar defalarca kez ip askı yaptırdım .çok çabuk eski haline geliyor .Germeyi şimdiye kadar düşünmüyordum benim için dikiş izlerinin belirsizliği çok önemli çünkü .Ama artık orda ki fazla derinin alınmadan sonuç yakalayabilmek zor.Kaoplastik diye takip ettiğim Koreli bi cerrah var keşke o Tr de olsa
Tavsiyelerinizi ya da olumsuz yaşadıklarınızı bekliyorum arkadaşlar
Benim aklımdakiler
Zekeriya kul
Mete Aksu
Ozan balık
Bir de son zamanlarda volkan kıyak şipşak muayenehanesinde yapıyo en son Seda sayana yapmış ama onda tereddütlerim var .
Aslı şen ufuk askerığluna yaptırmış .
Çok kararsızım şimdiye kadar defalarca kez ip askı yaptırdım .çok çabuk eski haline geliyor .Germeyi şimdiye kadar düşünmüyordum benim için dikiş izlerinin belirsizliği çok önemli çünkü .Ama artık orda ki fazla derinin alınmadan sonuç yakalayabilmek zor.Kaoplastik diye takip ettiğim Koreli bi cerrah var keşke o Tr de olsa
Tavsiyelerinizi ya da olumsuz yaşadıklarınızı bekliyorum arkadaşlar