• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Alt ürünler arıyorum kız için 18-24 / 24-36 ay

teratori

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
344
1
118
İstanbul
Merhabalar,

kızım için uygun fiyatlı temiz alt ürünler arıyorum.
Bel lastikleri önemli ! sıkmayacak cinsten olmalı elinde olan varsa paylaşabilirse sevinirim.

şu an 18 aylık ama kıyafetlerinin tamamı 2 yaş. zara'nın taytlarında 24-36 giyiyor mesela. mothercare de 18-24 olabiliyor.

canım benim hep elbise türü ama elimde daha var telefonun kablosu bozuldu akşam yada yarın koyarım bakarsın resim çoğu kot etek elbise

ben çalıştığımdan :) kuzumda kreşde olduğundan çok fazla kıyafet ihtiyacım oluyor haftada bir yıkayabiliyorum çünkü.
kreş ortamı olduğundan etek ve elbise çok giydiremiyorum rahat edemiyor haftasonları ancak giydiriyorum ama yine de ilgimi çekebilir zahmet vermezsem eğer resimlerini koyarsanız iyi olur. teşekkür ederim şimdiden akşam bakacağım resimlere :)

3 ve 5. resimlerin bedenlerini öğrenebilirmiyim. son iki resimdekiler kadife sanırım kışlık? yanlış mı anladım acaba resimler ufak çıkıyor pek anlaşılmıyor da :)

alt demişsin ama ben fazla ekledim :) LCW dır markaları

$DSCF3101.JPG $DSCF3105.JPG $DSCF3091.JPG

Son düzenleme:
:) olsun... uygun ürünleriniz varsa ekleyebilirsiniz resimlerini. açıkcası kot pantolon çok tercih etmiyorum daha tam oturup kalkmayı öğrenme aşamasındalar rahat hareket edemediklerini düşünüyorum kotlarla :(

evet diğerleri kışlık gibi:)pembe olanı 9ay 1yaşına kadar giyebilir
5.resimdeki elbisede 6-9 aylık onları kızım 1er kere giydi

Merhaba bende mathercare alt var 2 adet biri Gül kurusu biri gri birde çok hoş mini eteklerim var

Son düzenleme:
Back