- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
Ay hoşbulduk şekerim. Hayırlı olsun.Buradahoşgeldin
Merhaba hoşgeldinizhayirli akşamlar yeni topik hayirli olsun. bende katilabilirmiyim
Bu sefer sıkıntısız kullanırsın insaallahKızlar Karaca yeni takımı kargoya vermiş bakalım ne zaman gelecek . Ahşap kulplu olan eski takımım 900 TL di set üretimini bitirmişler . O yüzden bana diğer takımı yolluyorlar onunda fiyatı aynı . Bakalım bu durumda karlı mı olacağım zararlı mı
tesekur ederimHoşgeldinizTuce kız kalkkkk kolonya dök şeker tut misafirimize
Hoşgeldin şekerim nereye gittin kaç TL harcadınVay vay vay bi alışverişe çıktım neler olmus
herkese selamlar canlar
Aa cok tesekkur ederim etiket icin
Yarım kaldı bitiyorAmin sağol canım
Bitti mi ojeler
Ayyyy sen çok yaşaHoşgeldinizTuce kız kalkkkk kolonya dök şeker tut misafirimize
Yaaaa kaç gram istiyorsunAy hoşbulduk şekerim. Hayırlı olsun.
Kendime yeni topic hedefi koyuyorum o zaman. İnce kibar bi bilezik istiyorum. Günlük takabileceğim. Bakalım ne zaman alabilirim en erken :)
25yasindayim .20 aylik oglum var suanlik ev hanimiyim. .oglumla tek yasiyoruz.birikim konusunda gayet mükemmelim.Merhaba hoşgeldiniztabiki sizi tanıyalım
Umarım yA Karaca kendinden nefret ettirdiBu sefer sıkıntısız kullanırsın insaallah
En sevdiğimiz üye tipi mükemmel25yasindayim .20 aylik oglum var suanlik ev hanimiyim. .oglumla tek yasiyoruz.birikim konusunda gayet mükemmelim.
Bizde hiç çekmedikAaa kredisiz insanmı olurSaraylı soyundan geliyorsun bence sen
Tabi ki burası yeni ama eskilerin topiği burdaki herkes ahretlikhayirli akşamlar yeni topik hayirli olsun. bende katilabilirmiyim
Senin kayınvalide zengin havası yeter beBizde hiç çekmedik
Yatırım amaçlı bir şey alırsak çekeriz ama
Eşim markete gitti
1 kilo mandalina
1 kilo muz
4 paket eldiven
2 ekmek
46 tl ödemiş
Bir kez daha söyleyeyim utandım etiket yapmaya kızlarAa cok tesekkur ederim etiket icincok mutlu oldum.
Şimdi söylemiyim alışveriş merkezi olmayan yerlerde yaşayan vardır kıskanmasınlar bizleriHoşgeldin şekerim nereye gittin kaç TL harcadın
Ya yemin ediyorum kayınvaliden geldi geleli sende bir neşe bir neşeHoşgeldinizTuce kız kalkkkk kolonya dök şeker tut misafirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?