• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar
karamelli_turta karamelli_turta turtişim gecmıs olsun yegenıne
Nasılsınız ne var ne yok bizim işler bu ara çok yoğun. Yeni yıl bütce planlamaları yapmaya calısıyorum ama zam halen belli olmadı o kısım belirsiz eşime de patron asgari ücrete yapılan zam kadar yapıyordu bakalm bu sene ne olacak. Zaten ıs devam mı o da belli degıl. Rızkı veren Allah hayırlısı olsun hakkımızda ınsAllah. Kartlar yine cosmus durumda güya ocakta söz verdim önce kendime bi on bin ayırcam o bitince karta gecıcem. Maas yatınca karta dünya para yatırıyorum her ay aynı döngü. biraz çeki düzen vermem lazım

Kızlar havalar soğudu bol yagmurlu. Ben de okul ev arası gidip geliyorum. Havanın kasvetine kapılmadan modunu yüksek tutmaya çalışıyorum

Haftay kuzucugumun sınavları başlar biraz da öyle geçer... Ara tatili bekliyorum inşallah sağlıkla diyelim
Bu havalar Allah affetsin de benim havalar değil bir taraflarım donuyor dışarı çıkınca 🫢

Selam kızlar
karamelli_turta karamelli_turta turtişim gecmıs olsun yegenıne
Nasılsınız ne var ne yok bizim işler bu ara çok yoğun. Yeni yıl bütce planlamaları yapmaya calısıyorum ama zam halen belli olmadı o kısım belirsiz eşime de patron asgari ücrete yapılan zam kadar yapıyordu bakalm bu sene ne olacak. Zaten ıs devam mı o da belli degıl. Rızkı veren Allah hayırlısı olsun hakkımızda ınsAllah. Kartlar yine cosmus durumda güya ocakta söz verdim önce kendime bi on bin ayırcam o bitince karta gecıcem. Maas yatınca karta dünya para yatırıyorum her ay aynı döngü. biraz çeki düzen vermem lazım
Sağol cnm
Yeğenim toparladı bronşit ile zatürre arasındaymış ama tedavisini oldu şimdi gayet iyi 🧿
Hayat çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun da hep bir mücadele.
Kartlarla döndürüyoruz uykucum cidden bende öyleyim 🫣

Merhabalar hanımlar...

2025 yılı hedefim ; 'arsa almak'

Hedefime doğru adımlarım ise;

-Sahib... arsa yer ve fiyat araştırması yap.
-O civardaki tanıdıklarına haber bırak.
-Para harcamayı bırak
-Her ay düzenli altın/döviz al. 10 gr- 100br döviz
-Kocayı da bu konuda telkin et :)

Karı koca kamu çalışanıyız. Bir süredir altın alarak ilerledik. Öncesinde bir takım borçlar ödemeler, yanlış harcamalar vs...Yeterince farklı sebeplerden dolayı ilerleyemedik..

Artık dikili bir ağacım olsun istiyorum. Bu niyetle de aylık 10 gr altın alma hedefim ilk adımım.
Ocak itibari ile bismillah diyorum.

Kira ve okul taksiti ise giderlerin büyük bir kısmını kapsıyor. Sabit giderler ortalama 40 bin tl . Kalanında insan gibi yaşayıp biriktirmeye çalışacağım.

Kredi kullanmadan, borsaya girmeden.. Nasıl yapılır?

Hanımlar gerçekten birikim yöntemlerimizi, tasarruf biçimlerimizi paylaşalım .Ve tabi ki yatırım. Sizlerin bireysel tecrübelerinize ihtiyacım var.

Merhabalar iyi bir hafta sonu olsun.
Oğlumu kursa getirdim. Sonra eve gidip kahvalyi ve ardından hemen yemek işine girrisecegim.
Yılbaşı tatili olunca o gün temizlik ve diğer işleri halletmiştim.

Sınav haftası bir yere de gitmeyiz zaten.

Altın fiyatlarını takipteyim düşse de alsam taksitle Ajda derken fırladı cuma günü. Artık takipteyim bakacağım.

Malesef zam oranı çok çok kötü. Daha zor bir yıl bekliyor

Back
X