Alt komsum sapik cikti :/

Cok zor bi durum konuyu gercekmi diyedusunduren polisin size aciklama yapmasi normalde polis bilgi vermez.allahtan bi an once haberdar olmusunuz sizlere zarari dokunamadan yakalanmis
Oralarda ceza llarak boynuna pedpfili diye yazıp asıyolar boyle bir durumda polisin bilgi verebilme ihtimali var amaç ifşa etmek

Kadını cok suclu buldum nasıl bilmez farketmez nasıl yaaa söyleywcek söz bulamıyorum

Böyle şeyler oluyor da ben size inanmadım açıkçası.
Pat diye ayaküstü o kadar şey söyleyecekler, birden fazla tecavüz ettiğini bilecekler... Cık, oturmuyor bir şeyler.

Cok cok kotu birsey allahim sen kotu insanlarin serrinden koru evlatlarimizi.

Cocugun annesi calisiyormuydu?

Annesi bilmesi gerek. Cocuk bu bebek degil. Konusacak,anlatacak yasta. Ki cocuktan al haberi derler. Farketmeden bazi seyleri anlatirlar. Bende almanyada yasiyorum ve polislerin size o kadar bilgiyi birden vermelerine sasirdim dogrusu. Ne güzel öyle polislerde varmis. Bana raslayanlar hep buzdolabiydi:) cocuga cok cok üzüldüm yazacak kelime bulamiyorum

Niye yazdiniz bunu simdi, amaç ne yani. Çok kötü oldum ben ya. Kafamda kurar dururum simdi. Keske okumasaydim

Ayy nasıl iğrenç bişey ya şerefsizz Acaba nasıl ortaya çıktı pisliği Allh korusun böylelerinden. Sizin yerinizde olsam bende ağlamaktan ölürdüm heralde o çocuk aklıma geldikçe duyunca bile ne kötü oluyor insan

Kiyamam yaa o çocuk melek daha nasıl kiyar o masuma . İnşallah adamı 2 gün sonra serbest bırakmazlar allah hepimizi herkesi bütün kötülüklerden korusun çok uzuldum

Annesi olacak o ahlaksız pislik erkek düşkünü ne diye anlamamis yok babasından fazla ilgileniyor da bilmem ne pislik kadın adamdan daha da pislik biri asla elinde o çocuk kalmamalı.

Boyle insan disi varliklar icin idam gelecek bunlar yoksa temizlenmezler 10 yil icerde yatar sonra cikar yine yapacagini yapar sinir oldum ya off cocuguda cok uzuldum garibim ya tecavuz diyo bide ayy yazik valla ya

İnsan nasıl bu kadar vahşi bir yaratık olabiliyor? Bu nasıl bir beyin ya Rabbi . Sapkınlık diz boyu. Kopsun kıyamet artık

Bu ağzına tükürdümün kadın milleti gerizekalının önde gideni işte. Çocuğa iyi mi davranıyo ilgili mi, tamam bundan iyi koca olur iyi üvey baba olur. Şunu kafanıza bi sokun kendinize koca alıyosanız bu çocuğunuzada baba alıyosunuz demek değildir. Ne sığ bi millet miğdem bulandı artık ya cahillikte ilk sıradayız şurda açılan çoğu konuyı ağzımız açık okuyoruz beyin yok mantık yok çünkü. Bi anne çocuğunu akrabasına kanına bile emanet ederken soru işareti kalmalı aklında!!! Nasıl emanet ettin, nasıl anlamadın ya nasıl!!! Bide o kocalarına kondurmazlar durumu sezseler bile.

Kıyamam o yavruya ne hakkı vardı ya bunları yaşamaya!!! Allah bin belasını versin şerefsiz. Gebermekten beter olsun.

Kadın Alman yalniz

kadin anlamamistir diyoruz da kim.bilir belki de haberi vardi.. bu cok daha kotu.. insallah alirlar elinden o yavruyu.. 5 yasindaki cocuk illaki annesine biseyler soyluyordur.. belli ediyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…