- 22 Mayıs 2015
- 22
- 4
- 86
- 30
- Konu Sahibi skyyyyglorryycann
-
İnşallah inşallah vardır bu ay tüm kalbimle dua ediyorum şuan senin için ama yoksada sakın bozma moralini zamanı vardır elbet neyse güzel haberlerini bekliyorum inşallah canımBen 10 ay oldu evleneli 2 ay denemedik ondan sonra hep denedik
Saol canım bende sana edicem zaten her gece yatmadan dua ediyorum herkes için sadece kendim için değil dualar okuyunca isteyen herkese nasip etsin diyorum bi dahakine senin için re ederimİnşallah inşallah vardır bu ay tüm kalbimle dua ediyorum şuan senin için ama yoksada sakın bozma moralini zamanı vardır elbet neyse güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım
Saol canım bende sana edicem zaten her gece yatmadan dua ediyorum herkes için sadece kendim için değil dualar okuyunca isteyen herkese nasip etsin diyorum bi dahakine senin için re ederim
[/QUOTE
Çok teşekkür ederim
İnşallah bakalım hayırlısıGeç döllenme olduysa mümkün
Hayırlısı olur inşallah
Canım naptın valla ben daha heyecanlıyım senden senin adınaSaol canım bende sana edicem zaten her gece yatmadan dua ediyorum herkes için sadece kendim için değil dualar okuyunca isteyen herkese nasip etsin diyorum bi dahakine senin için re ederim
Negatif canım 2.8 cıktı sonuç hemşire sınır etti beni sınır küpü gibi geldim eveCanım naptın valla ben daha heyecanlıyım senden senin adına
Yaaa hadi ya neyse takma inş hemen adet olursun da çalışmaya devam edersiniz bu ay olur inşallahNegatif canım 2.8 cıktı sonuç hemşire sınır etti beni sınır küpü gibi geldim eve
Kesin bisey olsun arrik bende devam edim canım inşallah en kısa zamanda olurYaaa hadi ya neyse takma inş hemen adet olursun da çalışmaya devam edersiniz bu ay olur inşallah
İnşallah inşallah benimde bi ümidim kırıldı nedense hadi hayırlısı bekleki cuma gelsinKesin bisey olsun arrik bende devam edim canım inşallah en kısa zamanda olur
Gelir canım ne kaldı surda senin vardır inşallah benimki hayal oldu senin vardır belkiİnşallah inşallah benimde bi ümidim kırıldı nedense hadi hayırlısı bekleki cuma gelsin
Off ne stresli bişi ya Rabbim ikimizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah sen sadece yumurtlama günlerini mi değerlendiriyosun şey yapsan 3 gün arayla adetten sonra yumurtlamayı takip etmeden değerlendirsen denedin mi hiç böyleGelir canım ne kaldı surda senin vardır inşallah benimki hayal oldu senin vardır belki
Çocuk için uğraşmadık ki hiç ne zaman uygunsa istersek o zaman yaptık bazen 2 günde bir bazen 3 ama sık oluyo genelde ve yumurtlamaya bakmıyorum ben o anda nasıl gelişirse öyle oluyoOff ne stresli bişi ya Rabbim ikimizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah sen sadece yumurtlama günlerini mi değerlendiriyosun şey yapsan 3 gün arayla adetten sonra yumurtlamayı takip etmeden değerlendirsen denedin mi hiç böyle
Yaa napıcan umut dünyası bu sitede öyle şeyler okuduk ki olmıycak şey değilbaşlığa hitaben
daha neler duyacağız
tabi her şey olabilir ama hep şunu da okuyoruzYaa napıcan umut dünyası bu sitede öyle şeyler okuduk ki olmıycak şey değil
Görcez bakalım nasipsetabi her şey olabilir ama hep şunu da okuyoruz
ne zaman bıraktıysam o zaman hamile kaldım.
buna ben asla inanmıyorum başıma gelince anladım.
gerçekten hamile olduğunuzda hiç belirti olmuyor
Ben hala adet olmadım canım bi hafta oldu bugünOda iyimiş aslında en azından gebemiyim die strese grmezsin gelirse süpriz olur açıkcası bendede olmazsa böyle mi yapsam die düşündümde ondan dedim senin önünde vaktin var evleneli 1 yıl bile olmamış olur Allahın izniyle ama benim 3 yıl olunca ne kadar kısa sürede o kadar iyi mantığıyla hareket ettiğimden öyle dedim
Keşke doktordan bi randevu alsaydın canım belki vardır değerlerin yükseldiyseBen hala adet olmadım canım bi hafta oldu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?