- 15 Ocak 2021
- 261
- 376
- 53
- 25
- Konu Sahibi hpvlibigirl
-
Bu videolarda 15 günde gerçekten cok incelen var ama kalıcı olmadıgını duymustum sonrasında sadece yürüyüs yapayım ya dediginiz zaman bile tekrar bozulma baslıyormus dogru mu?Sağlıklı beslenme + bol su + düzenli spor
Bu şekilde iki ayda 11 cm inceldim. Karın kaslarım belirginleşti.
Pamela Reif, Chloe Ting ve Sami Clarke’nin abs workoutlarını tavsiye ederim. Özellikle karın çalışmanız lazım, yürüyüş tek başına yeterli olmaz
Hayır doğru değil. Önemli olan sağlıklı beslenmeye devam etmek, hareketsiz kalmamak.Bu videolarda 15 günde gerçekten cok incelen var ama kalıcı olmadıgını duymustum sonrasında sadece yürüyüs yapayım ya dediginiz zaman bile tekrar bozulma baslıyormus dogru mu?
Teşekkür ederm beni anlayan biri gerçektenBende 1.72 boyunca 53 kiloyum ona ragmen alt karnım vardi.spor yapsam aninda giderdi ama hic devamini getiremedim.sonra hayatimda ekmek,seker paketli gidalari tamamen cikardim.suan gobegim dumduz 1 ayda tum gobek eridi gitti.şuan zayifim ama biraz bile kilo alsam bende direk gobege gidiyor.sizde sekeri cikarin hayatinizdan
Yani ne tuhaf anıymış, asagıya göbekler hakkında ufkunuz acılsın diye örnek foto bırakıyorum, bakın bu da bi göbektir.Aklıma bir ani geldi bu konuyla alakalı biraz. Ben spora giderken 2 tane çok fit kızlarla tanışıp arkadaş olmuştum. Neyse muhabbet ederken kız kendi karın kasına dedi ki göbeğim var. Sixpack denen karın kası vardı göbek zannediyordu. Böylede bir anımdır.
Deneyimi olan varsa paylassın diye, belki somut sekilde faydası görülmüş bişi söyler diye, belki bi kür söyler diye, kalıp bilgiye bakmak istemedigimden, sizden izin alırım bi dahakine :) kusura bakmayın böyle cok ayıp olduİnternette küçük bir aramayla alt karın egzersizlerine kolaylıkla erişebilirsiniz, neden bir derdim var başlıklı forumda konu açma gereği?
Ama şunu söyleyeyim; yürümek alt karın yağlarını eritmez, düzenli alt karın egzersizi şart.
Deneyimi olan varsa paylassın diye, belki somut sekilde faydası görülmüş bişi söyler diye, belki bi kür söyler diye, kalıp bilgiye bakmak istemedigimden, sizden izin alırım bi dahakine :) kusura bakmayın böyle cok ayıp oldu
Benim tanıştığım kızın fiziği farklıydı göbek ne biliyorum tabiki ben göbekli biriyim. Diyafram bölgesinde kas oluşuyordu o bana dedi ki göbeğim var eritmeye geldim. Içimden dedim ki ne güzel fiziği var keşke benim olsa.Yani ne tuhaf anıymış, asagıya göbekler hakkında ufkunuz acılsın diye örnek foto bırakıyorum, bakın bu da bi göbektir.
Paketli gida ve rafineri sekeri biraktim.tabi arada cok ufak kacamaklae istesemde paketli gida yerine evde yaptigim seyleri yiyorum.1 aydir yemiyorum vucut alısti demekki suan yedigimde midem bulaniyor.ben normalde seker delisiydim suan cikolatayi gormek bile istemiyorumTeşekkür ederm beni anlayan biri gerçektenŞekeri sıfırlamak en dogru olan ancak tatlı ve rafine seker mi yoksa makarna pilav gibi karbonhidratlarda dahil mii???
Bölgesel mi problemin .. ? Şu iç limonlu su ... Limon artı nane ... Salatalık.... Yeşil elma vs detoxlar iyi gelmişti banaSelamm forum, cok büyük bi dert degil ama özgüven olarak beni gerçekten etkileten bi durum, zamanını ayıran herkese şimdiden teşekkürler
170 boyunda 58 kiloyum. 12. Sınıfa başladığımda 53kiloydum, süreç içinde tabiiki kilo aldım ve 68 e kadar cıktım kilo verdim 58im suanda cok sukur fizik olarak kötü hissettigim tek yer göbegim. Göbegimi eritmek istiyorum, yaklasık 3 -4 kilo kadar fazlam var ancak spor yaptıgımız zaman ilk 10dk de aniden basan o sıcaklık hissini gerçekten sevmiyorumüstelik izmirde yasıyorum 40 dereceyi görüyoruz… deniz havuz gibi şeyler okulum nedeniyle pek mümkün olmuyor gün içinde hep dersteyim. Göbegimi eritmek istiyorum bu göbek derdinden kurtulanbilen varsa yolunu yordamını söyleyebilir mi? Düzenli yürüyüs göbekten de verdirir mi? Ya da su hareketi mutlaka yap, sunu ye hızla verdirir dediginiz??
Böyle bi soguma gelmesi lazım cidden bana daPaketli gida ve rafineri sekeri biraktim.tabi arada cok ufak kacamaklae istesemde paketli gida yerine evde yaptigim seyleri yiyorum.1 aydir yemiyorum vucut alısti demekki suan yedigimde midem bulaniyor.ben normalde seker delisiydim suan cikolatayi gormek bile istemiyorum
Ever bölgesel alt karın sıkıntısıBölgesel mi problemin .. ? Şu iç limonlu su ... Limon artı nane ... Salatalık.... Yeşil elma vs detoxlar iyi gelmişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?