Alt karın ağrısı..

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.466
2.939
173
40
İyi akşamlar kızlar ;4 ay önce erken doğum yaptım 27 Ağustos'ta ovulasyon dönemimdi o günden beri geçmek bilmeyen göğüs hassasiyeti ,bel ağrısı ve kasık ağrısı vardı son 2 gündür ciddi anlamda hiç ara vermeden alt karın ağrım var erken gebelik testi yaptım negatif kist falan olabilir mi çok korkuyorum doktora gitsem mi bilemiyorum

Canım aynı ağrı sürekli bir böyle taş düşürür gibi bir ağrı oluştu alt kısımda,acilen hemen hastahaneye gittim,ve kist varmış kistim patlamış, iç kanama riski oluştu, hastanede yattım,ve taburcu olunca hemrn üzerine hamile kaldim

geçmiş olsun canım bende bugün gittim doktora geçen adet öncesi basit kist var demişti doktor, patlamamış henüz kist varmış, sağ lı sol lu çok ağrı yapıyor. neden ovulasyon öncesinde yoktu bu ağrılar anlamadım adete yakın daha mı çok ağrı yapıyor.

Canım benim sürekli oluyordu ağrıları, artık hayatımı olumsuz etkiliyordu, çok şükür patladı rahatladım şuan sorun kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…