Kızlar merhaba geçen perşembe yumurtlama günüydü (çizgi koyuydu innovita kullanıyorum) ve ertesi gün cuma da silik olunca değerlendirmiştik. Ve haftasonundan beri alt karnımda ağrı ve gaz var. Acaba gebelik olabilir mi? Bugün adet başlamasının 25. Günü.
Kızlar merhaba geçen perşembe yumurtlama günüydü (çizgi koyuydu innovita kullanıyorum) ve ertesi gün cuma da silik olunca değerlendirmiştik. Ve haftasonundan beri alt karnımda ağrı ve gaz var. Acaba gebelik olabilir mi? Bugün adet başlamasının 25. Günü.
Merhaba bende aynı durumdayım 20 mart yumurtlama günüm yumurtlamadan beri çok gaz sancısı kasık ağrısı sanki kasıklarım uyuşuyor gibi değişik bi ağrı ve meme hassasiyeti yaşıyorum benimde döngümün 25.günü
Merhaba kızlar ben de 5 Mart’ta adet oldum 8 Mart’ta adetim bitti 9 Mart tarihinden beri her gün ovülasyon testi yapıyorum 20 Mart’ta yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim 21 Mart‘ta T çizgisi silikleşmeye başladı ve bu ayın 30’una kadar devam etti ayın otuzundan bugüne kadar da sürekli bu şekilde koyu çıkmaya başladı beş ya da altı Nisan’da adet olmam gerekiyor normal şartlarda pcoslu olduğum için adetim hep geçikmeli geliyor
Sizce bu durum gebelik belirtisi olabilir mi ya da ikinci bir yumurtlama olabilir mi adet dönemine yakın Böyle gebelik öğrenen var mı acaba kızlar