Alt karın ağrısı ve gaz gebelik olabilir mi? :))

morena1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
17
1
1
Kızlar merhaba geçen perşembe yumurtlama günüydü (çizgi koyuydu innovita kullanıyorum) ve ertesi gün cuma da silik olunca değerlendirmiştik. Ve haftasonundan beri alt karnımda ağrı ve gaz var. Acaba gebelik olabilir mi? Bugün adet başlamasının 25. Günü.

Kızlar merhaba geçen perşembe yumurtlama günüydü (çizgi koyuydu innovita kullanıyorum) ve ertesi gün cuma da silik olunca değerlendirmiştik. Ve haftasonundan beri alt karnımda ağrı ve gaz var. Acaba gebelik olabilir mi? Bugün adet başlamasının 25. Günü.
Merhaba bende aynı durumdayım 20 mart yumurtlama günüm yumurtlamadan beri çok gaz sancısı kasık ağrısı sanki kasıklarım uyuşuyor gibi değişik bi ağrı ve meme hassasiyeti yaşıyorum benimde döngümün 25.günü

Selam benimde kasıklarımda doluluk hissi ve gaz var yarin regli günüm, sizin ne zaman bat?

Evet olabilir ben 8 nisanda gebelik testi yapabilirmişim bakalım. Siz bence test yapın regiinize az kalmış

Back
X