- 22 Aralık 2018
- 1.477
- 3.732
- 133
Merhaba hanımlar,
Sabahta bir topikte sormuştum saolsunlar
Benimle aynı durumu yaşayan var mı yada bilen eden var mı diye konu açmak istedim.
Tabi ki bebiş için uğraşıyoruz bu ay kadın doğuma çıktım ve bir problem olmadığını söyledi. Bu ay çok kafama takmamaya kendime söz verdim ve yumurtlama günlerimi bile hesaplamadım. Cuma günü ilişkim de sağ kasığım da çok aşırı ağrı oldu bir an önce bitsin diye bekledim resmen sonrasında telefon uygulamama baktım ve yumurtlama günümmüş meğer
ağrı ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum ve ilişkiden sonra ağrım olmadı. Dün öğlen gibi alt karnıma çok fazla kramp girdi gözlerim doldu resmen ne oturabildim ne ayakta durabildim tam anlamıyla kıvrandım sonrasında kendi kendine geçti ve hafif çook açık sulu kahve akıntım oldu peçeteye sildikçe geldi bu sabah daha belirgin şekilde geldi. Enfeksiyon belirtim hiç yok sizce gebelikle alakası olabilir mi daha yumurtlamamın üzerinden 4 gün geçti kafam çok karışık başına gelen var mı tekrardan bir kadın doğuma çıkmam gerekir mi yada döllenme olurken böyle kahve rengi akıntı olur mu veya 4 günde yerleşme olur mu yaşayanlar ve bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ? 
Sabahta bir topikte sormuştum saolsunlar

Tabi ki bebiş için uğraşıyoruz bu ay kadın doğuma çıktım ve bir problem olmadığını söyledi. Bu ay çok kafama takmamaya kendime söz verdim ve yumurtlama günlerimi bile hesaplamadım. Cuma günü ilişkim de sağ kasığım da çok aşırı ağrı oldu bir an önce bitsin diye bekledim resmen sonrasında telefon uygulamama baktım ve yumurtlama günümmüş meğer